У Чернівцях відбувся дводений майстер-клас з акторської майстерності відомого фахівця Євгена Лавренчука

6-7 листопада у Чернівцях відбулася ексклюзивна подія. Відбувся унікальний та мега потужний дводенний інтенсив з акторської майстерності від майстра Євгена Лавренчука - лавреата премії ім. Леся Курбаса, Заслуженого діяча Польщі, видатного діяча культури держави Ізраїль, Заслуженого артиста України, ректора першої української школи театру і кіно.

Організаторами виступила Школа сценічного мистецтва "Great stage" та режисерки Марта Шумілова-Лисякова і Тетяна Маслюк.Вони доклали максимум зусиль аби актори, учні тай не тільки, змогли повчитися, почерпнути, прокачати, надихнутися та поринути на ці два дні у нереально потужну майстерню.

Дводенний інтенсив полягав у опануванні 33 вправ, що сприяють розвитку акторської психофізики, детоксу, загальному розкріпаченню, потужній м'язовій прокачці, опануванню навички імпровізації та багато іншого. Ці акторські вправи розроблені Євгеном Лавренчуком на підставі теорій: Михайла Чехова, Єжи Гротовського, Тадаші Судзукі, Антонена Арто.

Організатори висловили подяку міському голові Чернівців Роману Клічуку, який посприяв у гостинному прийомі пана Євгена, у якого залишаться теплі та приємні спогади про наше місто Чернівці.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації