"Незламність в об’єктиві": фотовиставку світлин боротьби з агресором відкрили в Чернівцях

«Незламність в об’єктиві». Фотовиставка, присвячена сталевій волі та відвазі українського народу, розпочала роботу у Чернівецькому обласному краєзнавчому музеї.

Про це повідомляє Чернівецька обласна рада.

На 84 світлинах зображено героїчний спротив російській агресії – професійну діяльність і сміливість військових, рятувальників Державної служби з надзвичайних ситуацій, працівників Національної поліції, медиків, волонтерів. Кожна світлина – свідчення неймовірного духу, сили та хоробрості українців, які не здаються перед випробуваннями, продовжують боротися за свої права, свободу, незалежність, за своє мирне й світле майбутнє. Переглядаючи фото, можна побачити, як емоції болю, відчаю змінюються на відвагу, єдність, побратимство, любов, надію та жагу до життя.

Чернівці стали вже шостим містом в Україні, де Донецький обласний краєзнавчий музей презентував виставку. Учений секретар Оксана Муравська провела для відвідувачів кураторську екскурсію, розкриваючи непрості історії зафіксованих на світлинах моментів.

На відкриття виставки завітали головний спеціаліст відділу супроводу реформ та аудиту місцевих програм Чернівецької обласної ради, депутат Дністровської районної ради, учасник бойових дій Віктор Грига, підполковник служби цивільного захисту, заступник начальника групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області Руслан Нездолій, які поділилися враженнями від побачених світлин.

Урочиста частина заходу закінчилася проникливим виступом маріупольця Данила Графа, який наразі мешкає у Чернівцях. Юний співак виконав декілька популярних патріотичних пісень.

Виставка триватиме до 30 квітня. Вхід безкоштовний.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації