Бужинська та Грицкан відвідали захисників у госпіталі в Чернівцях: влаштували концерт та передали закладу допомогу

Відомі виконавці Катерина Бужинська та Михайло Грицкан відвідали захисників, що лікуються у Чернівецькому обласному госпіталі ветеранів війни.

Про це повідомляє Чернівецька обласна рада.

Артисти заспівали разом і передали на потреби закладу ноутбуки, принтери та роутери.

"Закінчилась перша частина Великого благодійного туру "ВОЛЯ". За 50 днів: проведено більше 30 концертів; пройдено більше 16 000 км; спільними зусиллями понад 1 000 000 грн зібрано на потреби ЗСУ;

Ми з вами допомогли: придбали і передали 2 автівки 28 і 82 бригаді; допомогли з протезуванням та реабілітацією військового з 82 бригади ДШВ; фінансово підтримали підрозділ розвідки ДШВ; для Чернівецького обласного госпіталю ветеранів війни придбано і передано сучасні ноутбуки, принтери та роутери", - написала на своїй сторінці у Фейсбук співачка Катерина Бужинська.

Вона подякувала кожному, хто долучився до такої вагомої допомоги Україні, а також за любов до її творчості.

Зірки об’єдналися для великого благодійного туру «Воля». За 50 днів вони відіграли понад 30 концертів в Україні та за кордоном. Катерині Бужинській та Михайлові Грицкану вдалося зібрати для потреб ЗСУ понад мільйон гривень. Із цих грошей співаки, в тім числі, придбали техніку для госпіталю ветеранів війни.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації