Протест проти Кельменців триває: поліція попереджає водіїв про перекриття руху через село Данківці на Хотинщині

ХОТИН ПРОТИ КЕЛЬМЕНЦІВ /

Сьогодні, 7 липня, жителі району перекрили рух транспорту на автомобільній дорозі Р-62. Поліцейські Хотинського відділення поліції забезпечують правопорядок на місці перекриття та безпеку дорожнього руху.

Як повідомляє відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області, місцеві жителі безперервно ходять по пішохідному переходу біля автобусної зупинки у селі Данківці, висловлюючись проти утворення Дністровського району з центром у селищі Кельменці.

Під час акції між її учасниками та водіями виникла суперечка. Для деескалації конфлікту поліцейські здійснили розмежування обох сторін інциденту.

На місці події співробітники Хотинського відділення поліції проводять роз’яснювальну роботу з водіями та учасниками акції. Правоохоронці наголошують на неприпустимості будь-яких правопорушень і вирішенні питань виключно у правовому полі.

Поліцейські звертаються до водіїв з проханням враховувати блокування проїзду через село Данківці під час планування своїх маршрутів і по можливості уникати поїздок у вказаному напрямку.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації