ВІДЗАВТРА "КАЛИНІВСЬКИЙ РИНОК" ПРАЦЮВАТИМЕ - МЕР МІСТА КЛІЧУК

ДО РОБОТИ /

З 10 березня буде дозволено роботу "Калинівського ринку" Чернівців, ворота ринку будуть відкриті. Про це заявив міський голова Чернівців Роман Клічук, який вийшов до підприємців цього ринку, які зранку пікетували Ратушу з проганням дозволити працювати в умовах "червоної зони" карантину.

За словами Романа Клічука, минулого тижня ми просили надати нам роз"яснення від обласної комісії ТЕБ і НС про те чи можуть працювати ринки змішаного типу, до яких відноситься "Калинівський ринок". Однак відповіді не отримали".

"Тому відзавтра ви маєте повне право працювати", - сказав він під бурхливі оплески присутніх підприємців.

На уточнююче запитання людей, Роман Клічук підкреслив, що міська влада з 10 березня не чинитиме жодних перешкод для роботи "Калинки", яка працюватиме з звичайному режимі.

Водночас, Роман Клічук відмовився виконати прохання присутніх пікетуючих і закликати підприємців виходити до роботи на "Каланці", оскільки, у місті і області епідеміологічна ситуація залишається дуже складною. "Я не маю права закликати, але наразі й не маю підстав забороняти", - сказав він.

В коментарях журналістам підприємців подякували міській владі за розуміння ситуації, оскільки, за їхніми словами, центральна влада, ряд у діючий "черговий локдаун" взагалі не компенсовує їм жодних збитків.

Відео ТВА


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації