На Хотинщинні через весілля перенесли виборчу дільницю

ВИБОРИ ПІД КОНТРОЛЕМ / 

25 травня о 8:00 розпочалось голосування на виборах Президента України та місцевих виборах. Як повідомляють спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА, в Чернівецькій області день голосування розпочався без особливих проблем, всі дільниці відкрились вчасно.

В 204 виборчому окрузі не всі 115 дільниць почали роботу вчасно. Зокрема, на дільниці № 730 448 роботу розпочали з запізненням на 37 хвилин. Також, як повідомили в окружній виборчій комісії, вже зафіксовано випадок розірвання виборчого бюлетеня виборцем. Щодо цього складається відповідний акт.

В 205 виборчому окрузі всі 178 дільниць відкрились вчасно і без проблем.

В 206 виборчому окрузі всі 113 дільниць теж відкрились вчасно, без запізнень. Загальна кількість виборців по цьому округу складає 145 714, 4385 (приблизно 3%) - голосуватимуть вдома.

В 207 виборчому окрузі всі 155 дільниць відкрились вчасно. Загальна кількість виборців у списках 172 487, на дому голосуватимуть 5 895 виборців. Проблема є в селі Колінківці Хотинського району, де в одному приміщенні опинились дві виборчі дільниці. Ту, яка за місцезнаходженням мала б бути в будинку культури (вулиця Головна, 84) - №730 420, перенесли в дільницю № 730 419 в навчально-виховний комплекс. В окружній виборчій комісії кажуть, що їм про цей факт відомо, про неможливість голосування за старою адресою сільський голова комісію повідомив невчасно. В запрошеннях виборцям вказувалась нова адреса. Чи відбувалась офіційно зміна місцезнаходження виборчої дільниці – невідомо. Адже на сайті ЦВК фігурує стара адреса будинку культури (актова зала).
 
БукІнфо (с)
 

 Купити квартиру в Чернівцях
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації