Субсидії та пільги на сплату комунальних послуг: що змінилося

Згідно з рішенням Уряду, з жовтня 2022 року виплату призначених органами соціального захисту населення житлових субсидій та пільг здійснює Пенсійний фонд України. Призначення цих виплат до кінця листопада продовжують здійснювати органи соціального захисту населення. Дані для фінансування виплат Пенсійний фонд отримує в електронному вигляді.

Як повідомили БукІнфо у Головному управлінні Пенсійного фонду у Чернівецькій області, до 1 грудня 2022 року порядок звернення, як і механізм призначення житлових субсидій та пільг, не змінюється.

Із першого грудня 2022 року органи Пенсійного фонду України виконуватимуть також функції з призначення субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг.

Порядок призначення та виплати житлових субсидій і пільг населенню передбачений постановою Кабінету Міністрів України від 16.09.2022 № 1041 “Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу Пенсійним фондом України”, з текстом якої можна ознайомитись за посиланням https://cutt.ly/dVm2L8z


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації