Де можна взяти онлайн кредит через додаток?

Зараз оформлення кредитів у мікрофінансових організаціях є дуже популярним серед простого населення, оскільки дає можливість оперативно вирішити поточні фінансові проблеми. Щоб оформити кредит у МФО, не потрібно відвідувати відділення кредитно-фінансової організації, все можна зробити у віддаленому режимі, на сайті МФО.

Щоб взяти кредит у МФО, необхідно пройти реєстрацію на сайті МФО, після чого вказати дані своєї банківської картки та пройти її верифікацію. Істотно полегшує це завдання використання додатка Дія, яке з'явилося зовсім недавно, але вже стало дуже популярним серед простого населення, дозволяючи суттєво економити час. Але, головна зручність полягає в тому, що програма дозволяє мати під рукою необхідні документи.

Із запровадженням в Україні системи Дія відпала необхідність мати при собі паперові оригінали документів, відтепер всі вони можуть перебувати в електронному вигляді в системі Дія, і цього буде достатньо для підтвердження особи громадянина. Кредитно-фінансові організації поступово переходять на роботу через програму Дія. Подавати заявку на кредит онлайн у деяких МФО можна через систему Дія, без надання сканів оригіналів документів та зайвих перевірок.

Кредит онлайн через додаток

Оформити позику на картку через програму Дія можна у будь-який час, незалежно від часу доби та дня тижня. Весь процес оформлення кредиту проходить у віддаленому режимі, немає необхідності відвідувати відділення МФО, багато таких МФО зовсім не мають, працюють тільки через Інтернет. Система автоматично перевіряє всі дані, надані клієнтом, людський фактор виключений, тому відсоток відмови в кредитуванні в МФО не перевищує 10%.

Подана заявка розглядається дуже оперативно протягом декількох хвилин. Зазвичай на це йде 10-15 хвилин. Рішення ухвалюється дуже швидко. Якщо заявка отримує схвалення, клієнту залишається підписати електронний кредитний договір, після чого кредитні кошти надійдуть на його картку.

При оформленні кредиту не потрібна довідка про доходи, наявність поручителів або застави. МФО кредитують навіть соціально незахищені верстви населення: пенсіонерів, безробітних, студентів та ін. Деякі МФО надають можливість продовження чинного кредитного договору. Це дуже зручна опція, яка допомагає вирішити проблему невчасної виплати кредиту. Позичальник уникає нарахування штрафних санкцій, пені та погіршення своєї кредитної історії.

Як вибрати МФО

Наразі в мережі працюють десятки сайтів різних МФО. Оформити кредит можна на будь-якому веб-сайті. Але перш ніж подавати заявку на кредитування, доцільно з'ясувати ключові моменти:

  • Розмір ставки за кредитом (наприклад tradition.com.ua)
  • Термін зарахування кредитних коштів на банківську картку
  • Можливість оформлення пролонгації
  • Обмеження у віці
  • Наявність пільгового періоду

Які документи потрібні у МФО для оформлення кредиту

Для того, щоб оформити кредит онлайн у МФО позичальник повинен надати оригінал паспорта, ІПН, вказати номер своєї банківської картки та підтвердити, що вона належить саме йому. Оформляти кредити на чужу банківську картку не можна.

* на правах реклами


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації