Роман Клічук про тиск прокуратури: «Всі кримінальні провадження надуті і не мають жодних перспектив»

ПРЯМИЙ ЕФІР /

Міський голова Чернівців Роман Клічук вважає, що всі про кримінальні справи порушені прокуратурою проти нього та його однопартійців- бізнесменів «надуті і не мають жодних перспектив». Про це він відповів під час прямого ефіру у Фейсбук, відповідаючи на питання порталу БукІнфо.

- В інтерв’ю НВ ви сказали, що прокуратурою порушено вісім кримінальних проваджень: 6 проти вас і 2 проти ваших однопартійців-бізнесменів. Яка ситуація на сьогодні? Чи були останнім часом у вас контакти з прокуратурою у цих справах? Чи триває тиск?

– Особисто я з прокуратурою не контактував. Знаю, що є кримінальні провадження, але яким чином вони рухаються, у мене нема інформації. Щодо моїх однопартійців, то на сьогоднішній день відбуваються слідчі дії. Вони ще не завершилися і ми будемо інформувати про подальший хід. Але я хочу вас запевнити, що ці кримінальні справи надуті, притягнуті за вуха і жодних перспектив вони не мають, – сказав Роман Клічук.

Міський голова нагадав, що спільно із командою написали звернення до правоохоронних органів про політичний тиск. Також звернулися до Президента України, голови Верховної Ради, Кабінету Міністрів.

- Будемо інформувати й надалі щодо тиску зі сторони прокуратуру, – додав міський голова.

 


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації