Директор Калинівського ринку спростував чутки про роботу підприємства

ТАКІ РЕАЛІЇ /

Генеральний директор КП МТК “Калинівський ринок” Олег Гульпак спростував чутки про повноцінну роботу ринку в умовах "червоного рівня" епідеміолгічної безпеки. За його словами, працюють лише продовольчі ряди. Про це Олег Гульпак написав на сторінці підпримства у Фейсбук

Як генеральний директор КП МТК “Калинівський ринок”, я розумію і поділяю з вами ваше обурення і біль через відсутність можливості працювати. Нашого з вами непереборного бажання просто робити свою роботу замало, коли йдеться про заборони на державному рівні. Ми зобов’язані підпорядковуватися Кабінету Міністрів України і коригувати свою діяльність відповідно до обмежень епідемічних зон, - пише Олег Гульпак.

За його словами, місцева влада не стоїть осторонь та цілковито розуміє загрози для малого і середнього бізнесу. Саме тому була зібрана термінова робоча група, яку очолив мер міста Роман Клічук. Ми надіслали звернення до Кабінету Міністрів України із проханням внести зміни до постанови від 09.12.2020 р. №1236 та дозволити роботу непродовольчих ринків у регіонах “червоного” рівня епідемічної небезпеки.

Директор "Калинки" зазначив, що на час карантинних обмежень усі підприємці матимуть доступ до своїх торговельних місць (для проведення інвентаризацій, прибирання, пакування товару, тощо) з 14:00 год.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації