Найпростіший рецепт квашеної капусти: робиться на "раз-два"
Квашена капуста - це справжній український суперфуд, який завжди корисний, особливо в періоди стресу. Приготувати квашену капусту - дуже просто.
Як це просто зробити, повідомляє РБК-Україна (проект Styler) посилаючись на Telegram-канал Домашня кулінарія.
Як приготувати квашену капусту?
- На 3 кг капусти потрібно 2 л води, 2 ст. ложки солі (краще не дрібної), ¾ склянки цукрового піску, 3 великі моркви.
- Наріжте капусту, додайте до неї нашатковану моркву, завантажте в банку і залийте холодною водою з розведеною в ній сіллю.
- Три дні тримайте капусту в теплі за кімнатної температури, після чого в капусту всипте цукровий пісок, перемішайте і поставте на холод (в холодильник). За день-два вона готова. Для посилення смаку цукор можна замінити ложкою або двома меду.
Чим корисна квашена капуста
Квашена капуста є одним із найкращих джерел вітаміну С взимку. Крім того, вона покращує мікрофлору та допомагає відновити здоровий баланс корисних бактерій у кишечнику.
У 100 г квашеної капусти міститься добова норма пробіотиків, необхідні людському організму.
-
Коли в Україну повернеться тепло та скільки триватиме похолодання – Діденко дала точний прогноз
-
Завтра в Україні литиме як із відра. Якою погода буде на Буковині в найближчі дні
-
Як обрати віртуальний хостинг для вашого сайту в Україні?
-
Питання не в забрудненості Прута: у Ратуші назвали причину, чому цього літа не відкриється у Чернівцях міський пляж
-
ТОП 4 поради для батьків: як вибрати ідеальні кросівки для дитини
-
Як поєднувати чоловічі кросівки з верхнім одягом: від бомбера до тренча *