Найпростіший рецепт квашеної капусти: робиться на "раз-два"
Квашена капуста - це справжній український суперфуд, який завжди корисний, особливо в періоди стресу. Приготувати квашену капусту - дуже просто.
Як це просто зробити, повідомляє РБК-Україна (проект Styler) посилаючись на Telegram-канал Домашня кулінарія.
Як приготувати квашену капусту?
- На 3 кг капусти потрібно 2 л води, 2 ст. ложки солі (краще не дрібної), ¾ склянки цукрового піску, 3 великі моркви.
- Наріжте капусту, додайте до неї нашатковану моркву, завантажте в банку і залийте холодною водою з розведеною в ній сіллю.
- Три дні тримайте капусту в теплі за кімнатної температури, після чого в капусту всипте цукровий пісок, перемішайте і поставте на холод (в холодильник). За день-два вона готова. Для посилення смаку цукор можна замінити ложкою або двома меду.
Чим корисна квашена капуста
Квашена капуста є одним із найкращих джерел вітаміну С взимку. Крім того, вона покращує мікрофлору та допомагає відновити здоровий баланс корисних бактерій у кишечнику.
У 100 г квашеної капусти міститься добова норма пробіотиків, необхідні людському організму.
-
Україну накриє потужний циклон Annet – погода зміниться у всіх областях. На Буковині - грозові дощі
-
Прогноз погоди по Чернівецькій області на 5 днів: дощі та незначне похолодання
-
Готуйтеся. В Україну рухається потужний циклон: по всій країні очікуються зливи, грози та шквали
-
Чохли для AirPods Pro 2: як захистити свої навушники
-
На Буковині пересихає річка Сірет: рівень води опустився до рекордно низької позначки
-
За 7 місяців цього року в Чернівцях сплачено 15 млн 26 тис. грн податків від туристичної галузі. Це майже на 40% більше, ніж у довоєнний період