Заняття бодібілдингом: як приймати стероїди новачкам на перших курсах

Багато спортсменів та шанувальників бодібілдингу для підвищення ефективності тренувань та прогресу використовують різні препарати, серед яких надають перевагу стероїдам. Подібні товари спортивної фармакології впливають на організм людини в індивідуальному порядку. Для новачків перший курс препарату – чудовий шанс зробити крок до досягнення цілей, не нашкодивши при цьому здоров’ю *.

Знайти та купити стероїди в Україні можна онлайн: для цього достатньо обрати перевірений магазин та зробити замовлення.

Що потрібно знати перед початком курсу стероїдів для новачків

Для першого курсу стероїдів новачкам не варто гнатися за великим дозуванням та використовувати значну комбінацію препаратів. Початківцям не рекомендовано покладатися лише на сольні курси, особливо із засобами без тестостерону.

Перед початком застосування анаболіків варто подбати про свій організм та проконсультуватися з лікарем, адже самолікування може нашкодити здоров’ю. Спеціаліст після перевірки аналізів допоможе визначити рекомендоване дозування та період приймання. Такі популярні препарати, як Турінабол, Оксандролон, Станозолол купити можна в спеціалізованих магазинах без рецепта.

Вибір стероїдів для новачків на сольному курсі

Зазвичай перший курс стероїдів триває від 2 до 4 тижнів. Термін використання препаратів може залежати від конкретного стероїду та цілей новачка.

  1. Оксандролон. Популярний препарат, який часто розглядається як базовий на першому курсі прийняття. Дозування Оксандролону на курсі складає 40 мг на день, а тривалість не перевищує 6 тижнів.
  2. Турінабол. Спочатку препарат був створений для підвищення силових показників без втрати маси тіла у спортсменів. Для новачків-чоловіків при дозуванні вище ніж 20 мг може пригнічуватися рівень власного тестостерону. В бодибілдингу не рекомендовано перевищувати курс більше ніж 6 тижнів.
  3. Станозолол. Препарат підходить новачкам, які планують збільшити якісну м’язову масу без затримки води в організмі. Оптимальна доза Станозолола коливається від 25 мг до 50 мг на добу, а тривалість курсу складає від 6 до 10 тижнів.
  4. Примоболан. Часто з успіхом використовується новачками як перший стероїдний препарат на циклі сушіння. Для чоловіків краще комбінувати Примоболан з тестостероном.

Курси для новачків можуть складатися з оральних та ін’єкційних форм стероїдів. Під час першого курсу не заборонено використовувати їх комплексно, проте перші уколи можуть спричинити негативні реакції. Саме з цієї причини новачкам варто розпочинати приймання спортивної фармакології з таблетованої форми.

Основні рекомендації для новачків під час прийняття стероїдів

Новачку-спортсмену необхідно скласти правильний курс стероїдів, який принесе меншу шкоду та максимум ефективності. При ознайомленні з такою фармакологією новачкам краще за все використовувати короткі ефіри та дотримуватись наступних рекомендацій:

  • при використанні ароматизувальних препаратів потрібно подбати про приймання інгібіторів ароматази;
  • новачкам варто формувати курс з двох засобів – тестостерону та іншого анаболіків на вибір (Туринабол, Станозолол, тощо);
  • під час курсу необхідно здавати аналізи на гормони, біохімію, гематологію;
  • якщо курс прийняття стероїдів більше ніж 8 тижнів, то потрібно обов’язково використовувати хоріонічний гонадотропін людини;
  • після завершення післякурсової терапії не варто одразу розпочинати новий курс.

Один курс приймання стероїдів може допомогти збільшити від 5 до 10 кг м'язової маси. Важливо дотримуватися правил використання препарату та дозування, оскільки при збільшенні дози нерідко виникають побічні ефекти.

* на правах реклами


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації