У ФСК "Буковина" діється щось неймовірне з посадою головного тренера: подробиці

Чернівецька «Буковина» нібито залишилася без головного тренера. У клубі заявили, що до зимової перерви не планують призначати нового головного тренера, в той же час контракт із нинішнім коучем команди Євгеном Коваленком досі чинний. ФСК «Буковина» із Чернівців мінімум до зимової перерви залишився без головного тренера. Команду до наступних матчів готуватимуть помічники головного тренера. Про це повідомляють на офіційному сайті чернівецького клубу, пише Медіа агентство АСС.

Контракт чинний

«Хочемо поставити крапку у спекуляціях навколо так званого «звільнення» тренера Євгена Коваленка. У розумінні клубу, підкріпленому правовими нормами, найманий працівник ФСК «Буковина» вважається звільненим із займаної посади тоді, коли припинено трудові відносини. А саме – розірвано контракт між клубом та працівником. У випадку вищезгаданого тренера – його трудова угода із ФСК «Буковина» є чинною і клуб зі свого боку продовжуватиме дотримуватись її умов», - йдеться в офіційній заяві клубу.

Там зазначають, що не розуміють, чому нинішній тренер не виконує взяті на себе контрактні зобов’язання та відсутній на тренуваннях і матчах. За словами президента «Буковини», заяви про звільнення від нього не надходило, угоди про розірвання контракту сторони не підписували.

Також президент зазначив, що щонайменше до зимової перерви нового головного тренера у «Буковини» не буде, команду готуватимуть кваліфіковані помічники. А на заключні чотири матчі, які залишились до міжсезоння, перед чернівчанами стоїть завдання здобути 12 очок.

Дивне рішення

Водночас у коментарі виданню footboom.com Євген Коваленко (на фото) розповів, що не розуміє, чому керівництво чернівецького клубу вирішило не підписуватиме із ним нового контракту.

«З невідомих мені причин керівництво клубу вирішило не продовжувати співпрацю зі мною. Хоча я впевнений, що в матчах, що залишилися до зимової перерви, ми могли б взяти максимум очок, оскільки залишалися поєдинки з суперниками, які по зубах «Буковині». Для мене було дивним рішення за кілька турів до перерви. Мене просто поставили перед фактом... Тішить тільки те, що після звільнення дзвонили колеги з тренерського цеху та висловлювали слова підтримки», - повідомив головний тренер чернівецького клубу.

Крім того, Євген Коваленко розповів, що жодних претензій керівництво клубу йому не висловлювало по ходу сезону. Він вважає, що віддавався роботі на всі 100%. Тому хоче, щоб керівництво «Буковини» закрило усі фінансові питання згідно з контрактом.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації