Президент ФСК «Буковина» Вадим Заяць: Поясніть, що сказати у роздягальні гравцям? Що наш губернатор – брехун? Що ця людина не «мужик»?

  • Спорт
  • 5091
  • 9

Після останнього матчу сезону для «Буковини» із журналістами поспілкувався президент клубу Вадим Заяць. Ця прес-конференція справила враження «інформаційної бомби», оскільки Заяць вирішив відверто розповісти журналістам, як голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук не виконує своїх публічних обіцянок допомогти клубові і слухає зі сторони людей, які йому радять «поховати» футбольний клуб заради політичних дивідендів у боротьбі проти міського голови Романа Клічука. До вашої уваги – короткий друкований виклад вчорашнього спілкування Вадима Зайця із журналістами, а також відео ФСК «Буковина» з цієї прес-конференції.

Вадим Заяць каже, що впродовж останніх років, щоб створити позитивний імідж клубу, до людей не доходила вся правдива інформація щодо спражнього стану речей у ФСК «Буковина».

Як президент цього професійного спортивного колективу хочу звернутися до керівництва нашої області, Осачука, Ковалюка, Дякової, щоб вони нарешті виконали свої обіцянки.

Хочу відверто повідомити буковинським вболівальникам: у згаданих людей немає такого поняття, як «дотриматися свого слова».

Якщо наприкінці минулого року ми домовляємося про певну фінансову допомогу нашому футбольному клубові, але вже пройшло 11 місяців і нічого не дотримано через примхи однієї людини – нашого губернатора. Якщо він вважає, що вже став «царем», то може перекреслювати прагнення всієї громади допомоги «Буковині»?

Ніяк не можуть підготувати за цей час єдиний папірець, за який мають проголосувати депутати обласної ради!

Хочу сказати цим посадовцям, які, можливо, вже там одягли «корони на голову» і не вважають нас за людей, зокрема Сергію Осачуку, який є представником президента у нашій області про те, що за словами Володимира Зеленського, кожний обласний центр має бути представлений професійним футбольним колективом у вищій лізі. У нас професійна друга ліга… Але з’явився якийсь незрозумілий «цьорьок», котрий все перекреслює!

Стоїть двадцять людей, в присутності яких Осачук 11 місяців тому обіцяє, що буде допомога «Буковині» - її немає. От поясніть, що сказати у роздягальні гравцям? Що наш губернатор – брехун? Що ця людина не «мужик»?

Звертаюся офіційно до нього: Сергію Дмитровичу! Опустіться на землю, зверніть, нарешті, увагу, що є футбольний клуб «Буковина», що це наші талановиті вихованці. Такого сильного, перспективного колективу, який зараз сформований у «Буковині» з великої кількості місцевих хлопців, ще ніколи не було.

Наш мер Чернівців Клічук справді людина слова. Все, що він обіцяв «Буковині», все виконує! Лише завдяки фінансовій підтримці цієї людини ми хоч якось дограли цей сезон. Так само були певні зобов’язання з боку керівника області, які він просто не виконав і поставив нас у складне становище, оскільки ми розраховували на цю підтримку. Все-таки дав слово керівник області, ми повірили.

Якщо вже говорити відверто, то Осачук мене дурить відтоді, як був призначений на нинішню посаду. Обнімається, цілується, фотографується…

Порахував я все до копійки, скільки нам потрібно, вийшло питання на сесію – 200 тисяч нам не додали. Мені кажуть, Вадиме Григоровичу, ви якийсь дурник, потрібно було закладати «проміжок», просити більше… А я ж все чесно порахував…

Про ці відносини з Осачуком, я, напевно, міг би вже книгу написати!

Невже губернатор хоче просто поховати наш футбольний клуб?! Я звертаюся до нього і тієї «банди», яка переконує Осачука в тому, що коли «Буковина» припинить своє існування, то це ніби буде якоюсь «козирною картою» у їхній боротьбі проти мера Клічука - припиніть це!

Осачук перейшов всі окреслені «червоні межі» в обіцяних термінах про фінансову допомогу. Остання з них - початок листопада цього року. Все! Що нам після цього робити? Постійно телефоную панові Ковалюку, той постійно обіцяє, що проект рішення готується. І ось ми вже входимо у грудень, але нічого не міняється.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації