Спортсменам ФСК «Буковина» не вдається залишити позиції аутсайдерів

На Буковині вже протягом декількох місяців проходить змагання з футболу серед українських команд з різних областей держави. Домашній стадіон та знайомі вболівальники не завжди виступають в якості стовідсоткової підтримки. Більш детально про перемоги та невдачі футбольної команди «Буковина» розповімо далі в статті.

Чергові поразки буковинських спортсменів

Новини спорту на постійній основі транслюють події спортивного життя всіх регіонів країни. Не стала винятком і Буковина, яка розпочала низку спортивних змагань з футболу:

На початку травня стартував 20-й тур Чемпіонату України Другої Ліги. Гравці футбольної команди «Буковина» змагалися на виїзді з ФК «Чернігів». Цікавим залишається той факт, що команда «Буковина» грала не повним складом, були відсутні декілька спортсменів: Тарас Ржанка, Каміль Хучбаров та Василь Гакман, який отримав досить велику кількість жовтих карток.

На початку другого тайму попередження здобув Артур Орнат, залишивши чернівецький склад команди у меншості. Дана ситуація зіграла на користь клубу «Чернігів», надавши шанси покращити свої результати в загальному рахунку гри.

Результати гри стали досить сумними для футболістів «Буковини». Із рахунком 1:2 команда з Чернівців отримала поразку і в турнірній таблиці посіла лише 6 місце.

8 травня 2021 року розпочались матчі 21-го туру Другої Ліги. Чернівецька «Буковина» грала в рідних стінах, суперником виступала команда «Карпати-Галич». Перший тайм пройшов без жодного голу, однак в другій половині матчу гості випередили господарів поля, забивши три голи.

На 90+1 хвилині в штрафній проти Ігоря Худобяка («Карпати») захисник команди-господаря Артем Дмитрієв порушив правила, за що був нагороджений червоною карткою, а у ворота «Буковини» було назначено пенальті.

По результатам матчу «Буковина» отримала поразку з рахунком 0:3.

16 травня відбувся 22-й тур Чемпіонату, в рамках якого «Буковина» грала проти «Рубікон» (Київ). Вже на 14 хвилині гри пряму червону картку отримав досвідчений футболіст господарів поля Максим Боровець і чернівецька команда вже не вперше залишилась у меншості.

Як сповіщає спортивний портал https://meta.ua/uk/sport/, київські футболісти мали більше шансів вибороти перемогу аніж «Буковина», спортсмени декілька разів влаштовували суперечливі ситуації поблизу воріт буковинського колективу, однак забити переможний гол так і не вдалось. Матч закінчився результатом 0:0.

5 червня пройшли чергові матчі Чемпіонату, в якому «Буковина» змагалася за перемогу із командою «Волинь-2» (Луцьк). Футболістам чернівецької команди протягом довгого періоду не вдавалося забити гол у ворота команди-суперника, однак після чергових зусиль та вдало підібраної тактики гри «Буковина» забила гол в ворота «Волинь-2», одержавши першу перемогу. Рахунок матчу 1:0.

Варто зазначити, що вказана перемога – це не перемога над сильним суперником, це перемога над черговою командою із переліку аутсайдерів.

Після всіх проведених матчів Чемпіонату володарями путівки до першої ліги стали команди «Ужгород» та «Рубікон».

Спортивні досягнення гравців ФСК «Буковина» та плани на майбутнє

Захисник жовто-чорної команди «Буковина» Гакман провів свій ювілейний 50-й матч в межах крайнього туру Ліги, граючи проти «Оболонь-2». Зазначимо, що дебют 21-річного спортсмена в ФСК «Буковина» припадає на 2017 рік під час гри з СК «Дніпро-1».

Отримавши кілька поразок в період проведення Чемпіонату, команда «Буковина» пішла у відпустку, яка буде тривати до 1 липня. Після закінчення відпочинку спортсмени пройдуть медогляд та повернуться до тренувань, оскільки вже 25 липня розпочнеться чергова серія матчів Другої Ліги.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації