Тато 8-річної Мілани Маханець відреагував на її роман із 13-річним блогером

ЯК ЦЕ НАЗВАТИ? /

Тато 8-річної Мілани Маханець, яка потрапила в скандал через стосунки з 13-річним блогером Пашею Паєм, вперше відреагував на інцидент. Чоловік заявив, що шокований тим, що відбувається і додав, що вважає ситуацію "м'яко кажучи, неправильною".

Батьки дівчинки розійшлися 2019 року. Олександр Маханець зазначив, що намагається спілкуватися з донькою і допомагати їй, але не хоче говорити про колишню дружину, передає Obozrevatel.

"З дочкою я намагаюся спілкуватися і допомагати, а про Дарину говорити немає бажання. Зараз я просто в шоці від того, що відбувається. Все, що діється, м'яко кажучи, неправильно", – сказав тато Мілани Маханець.

За словами знайомих родини, розлучення пари проходило дуже важко, хоча його причина невідома. Приблизно саме тоді дитина з'явилася в соціальній мережі, а сторінка в Instagram дівчинки стала рекламним майданчиком. Друзі не виключають, що саме розлучення стало поштовхом для різкої зміни спілкування і ставлення мами до доньки.

Нагадаємо, в Україні розгорівся скандал через стосунки 8-річної моделі з Києва Мілани Маханець і 13-річного блогера Паші Пая. Так, діти демонструють у мережі відверті обійми і поцілунки, через що користувачі обурюються.

 

 

Поліція відкрила кримінальне провадження через стосунки 8-річної українки з 13-річним блогером.

Дідусем 8-річної Маханець, яка потрапила в скандал, виявився чиновник Верховної Ради.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації