Скандал у дитсадку Чернівців: дівчинка, яку зацькували, отримала подарунок від Зеленського

ТАК В ЖИТТІ БУВАЄ /

Дівчинка, яку залишили без подарунка у одному із дитсадочків Чернівців, бо батьки не здали гроші, отримала подарунок від Президента України Володимира Зеленського.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук,

"Коли через черствість дорослих п’ятирічній Маргариті у садочку не дісталося на свято рівноправ’я жінок подарунка, це випадок для оцінки чернівецьких міських керівників. А Маргарита отримала сьогодні подарунок від Президента України і розповіла по секрету про свої мрії. Нехай вони здійсняться, а про рівність прав ми дбатимемо не лише у святковий день", - йдеться у повідомленні.

Як нагадує molbuk.ua, у Чернівцях в дитсадку дитину покарали через те, що її батьки відмовилися на вимогу батьківського комітету здати 500 гривень на подарунок.

Інформацію про цей випадок батько повідомив у соцмережах.

"У дитсадку №42 не здав гроші на чергові побори від “комітету” в групу і вони вирішили демонстративно принизити мою доньку. Дитина залишилася без подарунка. Мені демонстративно скинули мені фото з приниженням її гідності. Дякую, що зробили її сильнішою, а вас “педагоги”, залишили без роботи”, - написав у соцмережах чоловік.

У коментарі кореспондентці molbuk.ua батько дівчинки Ігор розповів, що батьки збирали на подарунки на святкування 8 березня по 500 гривень. Чоловік відмовився це робити, і дівчинці подарунки не вручали.

"Вони всім вручали подарунки при ній, а доньці ні, бо батьки не здали 500 гривень. Дарували резинки для волосся і гаманець. Тому вона і плакала. Потім мені скинули фото, де донька сидить окремо і плаче. Після цього мене “понесло”. Навіщо це зробили мені незрозуміло", - розповів Ігор.

Він додав, що на ситуацію у дитсадку відреагували вже на всіх рівнях.

Скандал у дитсадку в Чернівцях: дівчинку покарали, бо батьки не здали гроші на подарунок

"Мою доньку більше ніхто ображати не буде. Вчора дали догану вихователю. Сьогодні почалося службове розслідування. Вихователь попросила вибачення. Але проблема не у ній, проблема в неадекватних батьках. Батьківські комітети далі продовжують збирати чималі гроші", - сказав чоловік.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації