«Майже вся бухгалтерія аеропорту була вкрадена ще попереднім керівництвом», - мер Чернівців

ХТО ЗА ЦЕ ВІДПОВІСТЬ? /

Майже вся бухгалтерія аеропорту була вкрадена ще попереднім керівництвом. Про це міський голова Чернівців розповів під час прямого ефіру у Фейсбук.

Йшлося про аудиторські перевірки та їхні результати на сьогоднішній день: «Ми намагалися проводити аудити з перших днів. Управлінські аудити проводяться швидше, а на бухгалтерські та фінансові потрібно трохи більше часу. Повністю аудит був проведений на «Спецкомунтрансі» і він є у публічному доступі. Зараз триває перевірка на «МіськШепі» і до кінця березня вона завершиться. Згідно аудитів будуть прийняті рішення, й кадрові, й управлінські», – зазначив Роман Клічук.

– Мали бути проведені аудити в аеропорту, але ми стикнулися з тим, що майже вся бухгалтерія, за декілька років, була вкрадена ще попереднім керівництвом. Тому провести фінансовий, бухгалтерський аудит насправді складно. Є лише дані про перевірки КРУ, яка нарахувала крадіжок на 8 млн грн. Тож користуємося наразі цими даними, – повідомив міський голова.

Також за словами керівника міста, аудиторська перевірка, планувалася у тролейбусному управлінні: «Практично всі керівники, які мали б відповідати й організовувати звіти, звільнилися. Але я запевняю, що всі аудити будуть проведені та стануть доступними всім чернівчанам».


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації