На чернівецькому фестивалі кулінарного мистецтва можна було скуштувати і "капронову бабку", і "морських гребінців" (ФОТОРЕПОРТАЖ)
СМАЧНОГО! /
У Чернівцях в дворику Ратуші відбувся фестиваль з кулінарного мистецтва «Буковинська гостинність – 2015». Відвідувачі заходу мали змогу не лише подивитися на гастрономічні витвори, але й скуштувати смаколики.
Участь у виставці-ярмарку взяли різноманітних провідні заклади ресторанного бізнесу та кондитерських цехів. Також присутні в дворику люди отримали майстер-класи від буковинських кухарів, кондитерів та майстрів карвінгу.
Пропозиції від кулінарів були на всяк смак та гаманець. Присутні були страви народної кухні, зокрема буковинська традиційна "капронова бабка". Однак були й делікатеси незвичні для місцевих гурманів. Так, в дворику Ратуші можна було скуштувати жаб'ячих лапок, або ж "морських гребінців".
Проводять фестиваль кулінарного мистецтва в Чернівцях вже вчотирнадцяте. Серед гостей є кияни. Одна з них – директор навчально-виробничого об’єднання Київського національного торгово-економічного університету Тетяна Забігайло.
БукІнфо (с)
БукІнфо (с)
Фото - Максим Козменко
Більше новин по темі:
-
Нові технології та тренди у світі відеокарт
-
На Буковині на завтра оголосили штормове попередження через сильний вітер
-
Долекрут від First Casino - міні-гра з вигідними призами
-
ТОП найбільших книгарень у місті Київ
-
На Буковині прогнозують сильні дощі й значний підйом води в річках
-
В Україні до кінця тижня прогнозують заморозки, можливий навіть сніг