Бойко прозвітував за два місяці роботи, згадавши серед позитиву "скасування незаконних розпоряджень" та відновлення на посадах звільнених Мунтяном двох керівників комунальних підприємств

Є ЗДОБУТКИ /

Голова Чернівецької облради Олексій Бойко вирішив не чекати 100 днів на посаді і прозвітував у відеоролику за два місяці. В анотації до розміщеного у Фейсбук відео прес-служба обласної ради зазначає, що Олексій Бойко вирішив "не чекати і прив’язуватися до якихось дат, щоб прозвітувати перед громадою".

І зробив він це досить оригінально, на відміну від свої попередників, згадавши зокрема, як свій позитивний крок "скасування незаконних розпорядженнь та відновлення на посадах двох керівників комунальних підприємств", звільнених Іваном Мунтяном.

Крім цього, серед здобутків нового голови обласної ради за два місяці роботи у відео названо підписання Договору про співробітництво між Національною академією медичних наук України та Чернівецькою обласною радою, передача обладнання на близько 150 000 гривень Буковинському центру відновного лікування та комплексної реабілітації дітей.

 

Голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко

 

Також згадується, що під час майнової та земельної інвентаризації виявлено незаконне розміщення нерухомого майна на територіях комунальних підприємств. За результатами проведеної роботи боржники вже погасили заборгованість у сумі 160 тис. гривень.

Також згадано заходи, які забезпечили компенсацію недоотриманих коштів (зокрема Психіатричній лікарні) на суму близько 1 млн. 900 тис. гривень.

 

 

"Виявлені непоодинокі випадки неефективного використання бюджетних коштів, як-от залучення приватних компаній для надання послуг з охорони майна або опалення комунальних приміщень так званими альтернативними видами палива. Скеровано відповідні листи до правоохоронних органів, а також за результатами переговорів із керівництвом компаній вдалося запобігти витратам бюджетних коштів до завершення 2021 року у загальній сумі близько 800 тис. гривень.

Встановлено заборгованість та зафіксовано хронічну збитковість комунального підприємства "Буковина Фарм". Завдяки нашим управлінським рішенням вдалося залучити 1,5 млн. гривень на поповнення обігових ресурсів підприємства. Постійна комісія ухвалила рішення про дозвіл на приватизацію житла мешканцями гуртожитку Чернівецької обласної філармонії", - йдеться у повідомленні Олексія Бойка у Фейсбук.

"Завдяки нашій злагодженій роботі за два місяці - надійде близько 4,5 млн. гривень замість запланованих річних 2 млн. гривень від оренди майна до обласного бюджету", - додав він.

 

"Уже вкотре пересвідчуюсь, що підтримати кандидатуру Олексія Бойка під час голосування за голову Чернівецької обласної ради було правильним рішенням. «Єдина Альтернатива», від якої я балотувався на посаду міського голови, потужно представлена в радах усіх рівнів. І в кожній з них вона налаштована на ефективну, злагоджену співпрацю з іншими фракціями. Мені приємно констатувати, що, зокрема, з Олексієм Бойком у нас завжди конструктивний діалог", - написав на своїй сторінці у Фейсбук міський голова Чернівців Роман Клічук.

 


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації