У Софії Ротару відібрали віллу в Ялті через патріотичну листівку: що не сподобалося окупантам

Російські окупанти, які з 2014 року сподівалися на лояльність Софії Ротару до анексії Криму, обурилися рішенням співачки. У День Святого Миколая та День ЗСУ, 6 грудня, легендарна виконавиця пісні "Червона рута" Софія Ротару опублікувала листівку, на якій Миколай Чудотворець сидить на колінах українського бійця та дякує йому. Російські окупанти, які з 2014 року розраховували на підтримку співачкою їхніх дій у Криму, страшенно розізлилися з такого кроку української співачки.

Зображення українського захисника викликало у них хвилю обурення.

У результаті так звана "міськрада Криму" ухвалила рішення про націоналізацію її елітної вілли "Софія" на Ялтинській набережній, повідомляє Діалог.

Ротару придбала триповерховий особняк на центральній набережній Ялти загальною площею 437,7 кв. м у 1996 році. За версією росіян, співачка обіцяла відкрити у будівлі музичну школу для обдарованих дітей і студію звукозапису для творчої молоді.

Це може бути брехнею, оскільки документи, що підтверджують ці слова, вони не публікують.

2020 року співачка намагалася продати свій готель в анексованому Криму за €25 млн.

Софія Ротару

Софія Михайлівна Ротару - радянська й українська співачка й актриса. Софія Ротару - народна артистка СРСР (1988), одна з найпопулярніших співачок радянської, російської та української естради, Героїня України (2002).

Софія Ротару народилася 7 серпня 1947 року у селі Маршинці Новоселицького району Чернівецької області. Сім'я Софії молдавського походження. Батько - Михайло Федорович Ротару (1918-2004), учасник Другої світової війни, кулеметник. Дійшов до Берліну, був поранений і повернувся у рідне село. Працював бригадиром виноградарів.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації