"Сюрприз військового - для сестри й тата": брат Катерини Бужинської, який понад рік воює в гарячих точках, неочікувано приїхав на концерт співачки в Чернівцях

Рідні обіймалися, не стримуючи сліз

Катерина Бужинська на концерті в Чернівцях вперше з початку війни обійняла брата. Журналіст та військовий Олег Ящук приїхав на концерт співачки, зробивши сюрприз усій родині.

"Сестру не бачив два роки. А де мій тато?", - зауважив Ящук, піднявшись на сцену обласної Філармонії в Чернівцях.

Брат Бужинської подарував співачці квіти та подякував за підтримку. Обійнявши брата-військового, Катерина Бужинська не змогла стримати сліз радості.

"Не бачились із сестрою понад два роки, з татом - кілька місяців, - розповів Олег Ящук. - Мами, на жаль, немає. Мама померла... Вдячний командуванню, що відпустили на кілька днів, аби привітати сестру, побачити родину. Це 10 ОГШБ "Едельвейс", яку найбільше не любить наш ворог. Він найбільше нас згадує. На війні я зрозумів, що таке життя, навчився його цінувати. Я отримав повне перезавантаження... Дякую усім! Дякую Богові, вашим молитвам. Дякую сестрі, тому що я тут і можу побачити тата. Щасливий, що я обороняю нашу Україну. Ми з побратимами на Бахмутському напрямку впевнено стоїмо вже протягом року".

Під гучні оплески та овації брат Катерини Бужинської спустився до зали, щоб обійняти тата.

Катерина Бужинська запросила на сцену свого тата

"Символічно, що до сестри я вийшов наприкінці її пісні "Сила Кохання", яку вона присвятила боротьбі в цій війні, очікуванню рідних із війни, - зауважив Олег Ящук у коментарі кореспондентці БукІнфо. - Саме в кліпі є кадри за моєю з татом участю. Ми знімали ці кадри на мобільний телефон днів ще минулого року, коли випала нагода побувати в Чернівцях".

Кліп, у якому знімалися Олег і тато Катерини Бужинської:

Скріншот з кліпу, де Олег Ящук зустрічаєтся з рідним татом:

Також журналіст та військовий розповів, що саме під час війни разом з сестрою вони змогли втілити чимало проєктів, які допомагають наближати перемогу:

"Разом зі співаком Михайлом Грицканом моя сестра Катерина Бужинська здійснила тур Європою на підтримку 10 ОГШБ "Едельвейс". Вони були також у США. Кругом проводили аукціони, де розігрували іменні кашкети та футболки бригади "Едельвейс". Усі виручені кошти пішли на підтримку бригади. Зараз же триває благодійний тур українськими містами".

З початку туру зібрали на підтримку "едельвейсів" понад мільйон гривень. Кожен із їхньої родини наближає перемогу України, як може: брат - на передових лініях фронту, а сестра - в тилу.

Брат і сестра: Олег Ящук і Катерина Бужинська

"Сьогодні, 27 травня, черговий благодійний концерт відбудеться в Коломиї. Сестра підтримує військових. Я буду також на цьому концерті підтримкою їй, - зазначив Олег Ящук. - А вже через кілька днів вирушатиму знову на Схід країни, до своїх побратимів, щоби далі продовжувати боротися за Україну".

Марина КОРПАН, журналістка
Спеціально для БукІнфо (с)

Частина фото ексклюзивно надані редакції Олегом Ящуком.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації