Народний ансамбль танцю «Неогалактика» з Чернівців представлятиме Україну на ювілейному 65 міжнародному фольклорному фестивалі в Італії

Народний ансамбль танцю «Неогалактика» (ЦДЮТ м.Чернівці), єдині з України, хто представлятиме нашу країну на ювілейному 65 міжнародному фольклорному фестивалі в Італії, котрий відбудеться 12-21 лютого.

Як повідомила БукІнфо речниця ансамблю Наталія Якимчук, фестиваль проводиться в рамках карнавалу Кастровілларі, який щороку організовує місцева влада в однойменному містечку на півдні Італії. Міжнародний фольклорний фестиваль у поєднанні з традиційним карнавалом Кастровілларі – яскраве та барвисте свято, участь в якому беруть фольклорні колективи з усього світу.

Наші талановиті діти під професійним керівництвом хореографів Ольги та Неоніли Галак представлятимуть на фестивалі традиційні українські народні танці («Буковинський», «Гопак», «Закарпатський» та ін.), які неодноразово підкорювали серця професійного журі та виборювали призові місця на всеукраїнських та регіональних конкурсах та фестивалях.

Тож побажаємо колективу "Неогалактики" гідно представити Україну на такому престижному фестивалі. Вболіваймо за наших земляків!

Фото надані колективом “Неогалактики”


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації