До 75-річчя Володимира Івасюка у Чернівцях проведуть мистецьку зустріч із його сестрою Оксаною

6 березня у Чернівцях на базі освітньо-культурного Гончаренко центру проведуть мистецьку зустріч «Родина Івасюків: приватне і мистецьке» із Оксаною Івасюк — сестрою легендарного українського композитора та поета Володимира Івасюка.

Про це повідомляють організатори у Фейсбук.

Як зазначає директор простору Віталій Яремчук, захід буде приурочений 75-річчю з дня народження засновника української популярної музики Володимира Івасюка.

«4 березня відзначатимемо 75 років з дня народження Володимира Івасюка — композитора, чиє ім’я назавжди увійшло в нашу історію. Разом з його молодшою сестрою Оксаною поговоримо про Володимира, його життєвий і творчий шлях», — діляться у просторі.

Про родину Івасюків та їх мистецький внесок у розвиток української культури розкаже Оксана Івасюк — літературознавиця, кандидатка наук та доцентка кафедри української філології Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

Зустріч відбудеться у середу, 6 березня, о 17:30 за адресою вул. Івана Франка, 1, 2 поверх (Гончаренко центр Чернівці). Для участі достатньо заповнити форму за цим посиланням до 5 березня включно.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації