Чернівецький облмуздрамтеатр ім. Ольги Кобилянської перебуває на перших гастролях в Італії і вже успішно виступив у Венеції

Чернівецький обласного академічний музично-драматичний театр імені Ольги Кобилянської успішно виступив з прем’єрою вистави «Фаустпатрон» в італійській Венеції.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко.

"Це перші гастролі нашого театру в Італії. Творча команда реалізує проєкт «Театр на захисті миру», через мистецтво демонструючи світові, як українці проживають війну. Крім того, актори збирають кошти на допомогу дітям, які постраждали від російської агресії", - додав він.

Олексій Бойко привітав буковинських театралів, подякував режисеру та керівникові театру Іванові Бутняку й колективу за високу майстерність і небайдужість.

“Упевнений, що попереду у вас ще вагоміші успіхи!”, - написав він.

Також посадовець подякував партнерам і меценатам, які підтримали проєкт, зокрема Branda Company, «Naturel» Центр персоналізованої медицини, «Об’єднання психологів, психотерапевтів та медіаторів України в Італії MONDO-СВІТ PPM&UI», Associazione di Promozione Sociale LA RONDINE, Centro Alfredo Rampi Onlus, ANTROPOS Cooperativa Sociale O.N.L.U.S.

Олексій Бойко запросив українців в Італії відвідати виставу «Фаустпатрон» артистів Чернівецького облмуздрамтеатру ім.Ольги Кобилянської 27 червня у Мілані та 30-го – у Римі.

“Приходьте і приводьте своїх друзів”, - написав голова Чернівецької облради.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації