Чернівецький обласний краєзнавчий музей проводить флешмоб до Дня музейного селфі

Автори найкращих селфі отримують подарунки - фотоальбом «64 таємниці з музейної скарбниці» та книгу «У мереживі вальсу. Світське життя на Буковині (1848-1918)».

Щорічно у третю середу січня у світі відзначають День музейного селфі (Museum Selfie Day). У цей день відвідувачі фотографуються в музеях поруч із експонатами, що їх найбільше зацікавили, та діляться своїми світлинами в соцмережах з хештегами #MuseumSelfie та/або #MuseumSelfieDay, йдеться у повідомленні обласного краєзнавчого музею.

У Чернівецькому обласному краєзнавчому музеї та його філіях - Чернівецький літературно-меморіальний музей Ольги Кобилянської, Літературно-меморіальний музей Юрія Федьковича, чимало атмосферних локацій та старовинних експонатів для гарного фото.

Чернівчан та гостей міста запрошують відвідати ЧОКМ або філії, щоб долучитися до флешмобу. Світлини розмістіть на своїй сторінці у Facebook або Instagram 17 січня 2024 року з обов'язковим використанням хештегу #SelfieRegmusCv2024.

Автори найоригінальніших світлин отримають в подарунок фотоальбом «64 таємниці з музейної скарбниці» та книгу «У мереживі вальсу. Світське життя на Буковині (1848-1918)». Переможців ЧОКМ оголосить 18 січня.

Оскільки у середу музей закритий для відвідувачів, ви можете заселфитись відвідавши експозиції напередодні.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації