Автори чернівецького видавництва створили дитячу книгу з біографіями видатних українців

Автори чернівецького видавництва "Чорні вівці" написали дитячу книгу з біографіями видатних українців. Це 25 історій з ілюстраціями, які розповідають про життя князів, композиторів, письменників, митців, науковців та громадських діячів.

Про це йдеться на сторінці видавництва "Чорні вівці" у Facebook.

Книга має назву "Інсторики". Серед героїв книги Володимир Великий та княгиня Ольга, письменники Тарас Шевченко, Леся Українка, Ольга Кобилянська та Іван Франко. Також діти можуть дізнатися біографії Степана Бандери, автора "Щедрика" Миколи Леонтовича, оперної співачки Соломії Крушельницької, актора та режисера Івана Миколайчука та шестиразового чемпіона світу з боротьби Івана Піддубного, пише Суспільне.

Автори чернівецького видавництва створили дитячу книги з біографіями видатних українців

Сторінка з книги з біографією княгині Ольги. Сільпо

"У книзі відомі постаті розповідають про свій життєвий шлях, жартують та діляться своїми мотиваціями та настановами для наступних поколінь. Вона охоплює хронологічні рамки від князівських часів до сьогодення", — йдеться на сторінці видавництва.

Авторами книги є чернівецькі письменники Христина Венгринюк та Максим Дупешко, а також письменниця Євгенія Завалій. Книгу автори створювали спільно з істориком Кирилом Галушком.

Автори чернівецького видавництва створили дитячу книги з біографіями видатних українців

Сторінка з персонажами книги. Сільпо

Також з героями книги будуть стікери, де українці з минулого матимуть сучасний вигляд. Одну гривню з продажу кожного сашету зі стікерами перерахують до благодійного проєкту "Птахи" фонду "Відчуй" для медичного забезпечення на деокупованих територіях.

Книга "Інсторики" — це спільний проєкт видавництва "Чорні вівці" та мережі "Сільпо". Тож видання можна купити на сайті мережі або у магазинах "Сільпо".


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації