Ансамбль народного танцю "Неогалактика" з Чернівців виборов почесне друге місце серед 52 на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі

Народний ансамбль народного танцю "Неогалактика" (Центр дитячої та юнацької творчості м.Чернівці ) виборов почесне друге місце серед 52 найкращих колективів народного танцю з усіх куточків України на VII Всеукраїнському фестивалі-конкурсі народної хореографії героя України Мирослава Вантуха, що проходив 3-4 листопада у Львові.

Серед представлених 103 танцювальних номерів конкурсу було обрано 22 найкращі постановки.

Високий рівень та професійність конкурсу підтвердив і Голова журі - всесвітньовідомий художній керівник Національного заслуженого академічного ансамблю танцю України ім.П.Вірського - Мирослав Вантух.

Талановитій "Неогалактиці" вчергове вдалося достойно представити Буковину та потрапити до Гала-концерту переможців, який відбувся 4 листопада на величній сцені Львівського театру опери та балету.

Ольга Галак, керівниця колективу прокоментувала БукІнфо цю подію: "Ще одна творча сходинка Неогалактики, новий досвід, порив до досконалості, прекрасні враження та насичення професійним танцювальним киснем! Гарний досвід для дітей і ще більше мотивації тримати культурний фронт України. Пишаємося, що представляли на даному конкурсі Буковину, пишаємося, що в Україні другі серед найкращих! Віримо, що народний танець житиме, розвиватиметься і перемагатиме в нашій країні."


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації