10 000 євро на "Музей української вишиванки" у Чернівцях: Україна перемогла в європейському конкурсі культурної спадщини European Heritage Awards

Україна вперше перемогла в найпрестижнішому європейському конкурсі культурної спадщини European Heritage Awards / Europa Nostra Awards (серед конкурсантів - представники з понад 30 європейських країн).

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила засновниця Всесвітнього дня вишиванки, ініціаторка створення Музею української вишиванки у Чернівцях Леся Воронюк.

Пряма мова:

"Веземо з Праги додому в Україну перемогу в номінації «Залучення громадян та підвищення обізнаності», а також Приз глядацьких симпатій - Public Choice Award та 10 000 євро на Музей української вишиванки. Це саме той приз, який ми виграли спільно - кожним голосом.

Наша перемога в European Heritage Awards / Europa Nostra Awards - результат понад 15-річної роботи надійного ядра однодумців та друзів-колег-майстрів, котрі часто всупереч, а не завдяки натхненно і відповідально робили свою роботу.

Дякую за внесок кожного. Ця перемога - приклад того, наскільки ми сильні, коли об'єднані. Вишиванка єднає українців, а відтепер - і ввесь цивілізований світ. Це одна із перемог перед головною - перемогою у війні".

P.S. Редакція БукІнфо щиро вітає з чудовою перемогою! Ми жодної хвилини не сумнівалися у Перемозі! Музею української вишиванки у Чернівцях - бути!


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації