Малік Скотт дає прогноз на бій Канело Альвареса проти Калеба Планта

Тренер Малік Скотт вважає, що у чемпіона IBF в суперсередній вазі Калеба Планта є шанс перемогти Канело Альвареса 6 листопада в їх бою за титул абсолютного чемпіона світу в дивізіоні до 168 Фунтів в Лас-Вегасі. Ті, хто вивчають новини професійного боксу, з нетерпінням чекають цього бою.

Скотт вражений боксерськими здібностями Планта (21-0, 12 КО), який схожий на Флойда Мейвезера-молодшого, і у нього ідеальний стиль, щоб зводити Канело в школу так само, як це зробив Флойд.

Що дійсно турбує Маліка щодо Планта, це те, чи вистачить його витривалості в чемпіонських раундах проти Канело, так як у нього закінчився бензин в кінці бою проти Калеба Труакса і Хосе Узкатегі.

Малік каже, що 28-річний Плант не може дозволити собі зняти ногу з педалі газу проти чемпіона WBA / WBC / WBO у вазі 168 фунтів Канело (56-1-2, 38 КО) навіть на мить, інакше він заподіє йому біль.

Ми бачили це в останньому бою Канело проти чемпіона WBO Біллі Джо Сондерса в травні минулого року.

Біллі Джо домінував над Канело в раундах з першого по шостий, але він втомився в сьомому і отримав перелом орбітальної кістки у восьмому.

Плант готовий створити проблем Канело

Фото: championat.com

Плант не просто говорить гидоти на адресу Канело, тому що намагається залізти йому в голову. Схоже, він зневажає свого суперника, оскільки в минулому у нього був позитивний тест на допінг, і він неодноразово перемагав завдяки спірним рішенням суддів в Лас-Вегасі.

Це не той спосіб, яким Калеб звик перемагати. Він хлопець Серйозний, старомодний, який не чекає допомоги суддів і не намагається отримати перевагу в бою завдяки забороненим речовинам.

Плант ідеально вписався б у минуле, борючись в епоху бійців Старої школи, таких як Джек Демпсі, Джо Луїс, Шугар Рей Робінсон і Джек Джонсон.

Малік Скотт думає, що Канело переможе

Прямо зараз весь світ вибирає переможцем цього бою Канело, тому що він вважається бійцем № 1 в боксі, але це не означає, що він не може програти Планту.

Ми бачили, як Канело, по суті, перемагали Ерісланді Лара, Остін Траут, Мігель Котто і Геннадій Головкін двічі. У Канело повинно бути більше поразок у його послужному списку, але його популярність, ймовірно, рятує його від програшу.

Плант більш ніж здатний зробити те, що ці бійці зробили з Канело, але зробити це більш рішучим способом, коли він поставить суддів в незручне становище, якщо вони не віддадуть йому перемогу.

Якщо ви думаєте, що судді, які обслуговували перший бій Канело проти Головкіна піддалися критиці з боку боксерського світу, почекайте і подивіться, як фанати накинуться на них, якщо вони пограбують Планта.

Ось чому судді повинні судити так, як вони бачать бій, і забути про популярність Канело.

Це не професійна боротьба, де завжди перемагають знамениті хлопці. Бокс повинен бути спортом, і як тільки ви перетворюєтеся в змагання за популярністю, де завжди перемагає хлопець з найбільшою кількістю шанувальників, це його принижує.

Проблеми з витривалістю можуть перешкодити Канело перемогти

Плант має лазерний лівий хук, який небезпечний і швидкий, і його удар, безсумнівно, найкращий у дивізіоні до 168 фунтів. Якщо у Канело закінчиться бензин проти Планта, йому буде дуже боляче.

Те, як Флойд Мейвезер-молодший зробив Канело схожим на рядового любителя, буде нічим в порівнянні з тим, що Плант може і зробить з ним, якщо він втомиться в бою проти нього.

Що б Канело не робив, щоб вирішити свої проблеми з витривалістю, які були для нього проблемою до 2020 року, він повинен продовжувати робити це до тих пір, поки це законно.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації