За загадковий будинок в рекреаційній зоні Закарпаття не на жарт "б’ються" на відкритих аукціонах. Цікаві подробиці

Відбувся аукціон із продажу будинку відпочинку загальною площею 141,2 кв. м за адресою: Закарпатська область, Берегівський район, м. Виноградів, урочище Виннички, 26. За лот змагалися 14 учасників, під час чого ціна лоту зросла з 3243 грн до 401 000 грн. Таку суму за лот запропонував Євгеній Мелай, ця ставка і стала переможною.

Про це виданню Mind стало відомо з даних на сайті «Prozorro.Продажі».

Об’єкт приватизації – будинок відпочинку 1980 року побудови загальною площею 141,2 кв. м, зокрема приміщення цокольного поверху площею 62,2 кв. м і приміщення першого поверху площею 69,0 кв. м.

За даними YouControl, раніше Євгеній Мелай займався діяльністю у сфері права, але наразі статус фізичної особи підприємця припинено.

Раніше ми повідомляли, що маєток у рекреаційній зоні на Закарпатті продають на аукціоні за 3243 грн.

Але найцікавіше інше! Справа у тому, що подібний аукціон із продажу цього ж будинку відпочинку загальною площею 141,2 кв. м за адресою: Закарпатська область, Берегівський район, м. Виноградів, урочище Виннички, 26 відбувся 29 листопада минулого року!

За актив змагалося 36 інвесторів, в результаті чого ціна лоту зросла у 131 раз – з 6487 грн до 850 001 грн, таку суму за актив запропонував переможець торгів Олег Дмитренко.

Видання Mind тоді також опиралося на дані сайту Prozorro.Продажі. Ймовірно, що перший переможець аукціону просто не заплатив суму, запропоновану на аукціоні.

Згаданий “загадковий” маєток площею141 кв. м, розташований у рекреаційній зоні колишнього «королівського» містечка Виноградів. Поруч Хуст, Іршава, 93 км дорогами до Ужгорода.

Словом, "цирк на дроті" )


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації