В одній з областей України зникли черги на АЗС та з'явилося пальне

Антикризові заходи держави щодо подолання паливної кризи в Україні почали давати результат. Так, за останні дні на Закарпатті покращилася ситуація з пальним. Воно є майже на всіх автозаправках, а якщо закінчується – його підвозять. Про це пишуть Факти ICTV.

Бензин марки А-95 продається за 51 грн/літр. Дизель – по 57 грн. Щоправда, 92-го бензину обмаль. Він є лише на деяких АЗС та за нього просять 49 грн за літр. Водії тепер не витрачають час на черзи і зазначають, що пальне подорожчало, але якість його краща.

«У нас ситуація хороша, особливо в Ужгороді. Бо пальне з Європи привозять. Європа ж близько. Пальне на заправках постійно є», – каже Віктор, водій із Ужгорода.

Місцеві оператори значно збільшили постачання пального на Закарпаття. Завозять його з Європи – уклали договори з компаніями зі Словаччини та Австрії.

До війни із сусідніх країн імпортували лише 5% від загальної потреби нафтопродуктів. На даний момент забезпечують область третю необхідного пального. Решту постачають загальнонаціональні мережі.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації