Відійшов у вічність колишній заступник Чернівецького міського голови, перший директор департаменту економіки Омелян Несторович Канюк

ВТРАТА… /

Відійшов у вічність Канюк Омелян Несторович, колишній заступник Чернівецького міського голови, перший директор департаменту економіки. Про це редакції БукІнфо повідомили рідні покійного. Він віддав 45 років роботі в мерії міста. П’ять скликань був депутатом міської ради. Досягнувши пенсійного віку продовжував працювати ще 10 років завідувачем громадської приймальні Чернівецької міської ради.

Омелян Несторович - людина-легенда. Він прожив чесне, яскраве життя, був прекрасним сім’янином. Hазом з дружиною Софією виховали двох дітей, Ірину та Сергія, трьох онуків, Олю, Наталю та Сашка.

До останніх днів Омелян Несторович радів появі двох правнучок, Каті та Лізи. Він гордився, любив та жив своє міцною та великою родиною.

Прощання та молитва з Омеляном Несторовичем відбудеться 26 червня з 11.00 по 13.00 у Катедральному Соборі Успення Пресвятої Богородиці, вул. Руська 28. Похоронна процесія о 13.30 на кладовищі по вулиці Зеленій.

*****

Інформаційний портал БукІнфо висловлює щирі співчуття близьким та рідним покійного Омеляна Несторовича Канюка. Він був професіоналом, чудовою, щирою людиною. Людиною відкритої душі й серця…

Вічна пам’ять і Царство небесне…


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації