Замість антибіотиків: учені виокремили продукти з противірусними властивостями

Вчені виокремили продукти, які наділені противірусними та антибіотичними властивостями. Вони допоможуть побороти недугу не гірше популярних таблеток, пише Країна здоров’я.

Хрін

Корінь має ензим і гірчичну олію. Експерти рекомендують його розтерти, у результаті чого обидві речовини з’єднаються під впливом кисню та утвориться алилізотиоціанат — природний антибіотик. Він успішно подолає бактерії носоглотки і порожнини рота.

Рецепт настоянки

Вам знадобиться 1 ст. ложки тертого хрону і 3 ст. л. меду. Завдяки цьому міксу можна вилікувати трахеїт, бронхіт, хронічний кашель. Навіть можна усунути цистит, заливши ложку тертого хрону склянкою окропу і випиваючи по 200 мл такого чаю тричі на день.

Журавлина

Журавлина давно відома своїми противірусними та антибіотичними властивостями. Ягода є також чудовим антиоксидантом. Морс з журавлини здатний очистити сечовий міхур і сечовивідні протоки від патогенних бактерій. Ягода стане у нагоді при лікуванні простудних недуг завдяки бактерицидним властивостям.

Рецепт морсу

Змішайте журавлину з цукром (3 до 1) і залийте 0,5 літрами теплої води.

Часник

Часник радять споживати із самого малечку, аби не підхопити вірусні інфекції. Він відмінно знищує бактерії і віруси, знижує тиск та запобігає тромбозам. Антиоксидантні властивості рослини і можливість попереджати онкологічні захворювання роблять її диво-лікарем. Один зубчик часнику містить більше 400 корисних сполук.Часником лікують дифтерію, виразкову хворобу, туберкульоз та різні глистяні захворювання.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації