Як медики й чиновники у церкві агітують буковинців вакцинуватися

ГОСПОДЬ З ВАМИ! /

У неділю, 21 березня, в одній з церков Чернівців медики агітували буковинців вакцинуватися проти коронавірусу та спростовували міфи про вакцину. Заступниця директора департаменту охорони здоров’я Чернівецької ОДА Марія Поліщук разом заступницею головного лікаря Обласної дитячої лікарні Оксаною Знак відвідали Храм Різдва Пресвятої Богородиці та Святого Антонія УГКЦ у Чернівцях, де закликали прихожан вакцинуватися від коронавірусу.

Відео зустрічі на своїй Facebook-сторінці розмістила журналістка Галина Єреміца, - пише ІА АСС.

«Сьогодні світ має велику проблему – коронавірус. Нині вірус вражає не імунних людей і починає мутувати. Попри те, що він мутує повільно, вірус створює такі мутації, що у нас на цей час частіше почали хворіти діти й вагітні жінки. Виникає питання що робити? Вакцина – це єдиний шлях запобігти захворюванню», - зазначила Марія Поліщук.

Чиновниця запевнила буковинців у безпечності щеплень, спростувала міфи про вакцину індійського виробництва, а також відповіла на запитання прихожан щодо вакцинальної кампанії. Окрім цього, Марія Поліщук повідомила, що вже з цього тижня розпочнеться запис на щеплення людей віком від 80 років.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації