Від природи для здоров’я. Чи корисно їсти печені яблука?
Багато хто думає, що термічна обробка вбиває корисні речовини. Але це не зовсім так. Звичайно, вміст вітаміну С зменшиться, а ось кількість пектину на 100 г кінцевого продукту стає навіть вищою, оскільки випарується частина води, пише METEOPROG.com.
При багатьох захворюваннях ШКТ, таких як гастрит, пацієнтам призначають яблука лише у запеченому вигляді.
Такі яблука не викликають бродіння в кишечнику, тому присутні в рекомендаціях при годівлі маленьких дітей, у харчуванні післяопераційний період, для усунення дисбактеріозу, для зниження рівня холестерину.
Коментарі:
Більше новин по темі:
-
Буковинцям підказали, як правильно подати скаргу до НСЗУ на лікарів та заклади, які не виконують своїх обов’язків, або вимагають хабарі
-
На Буковині понад 9 тис. українців отримали безоплатні послуги з раннього виявлення раку
-
У Чернівецькій обласній клінічній лікарні провели надскладну унікальну операцію на роздробленій щелепі чоловіка
-
Вчені навчили "Штучний інтелект" визначати остеоартрит на 8 років швидше, ніж діагноз буде видно на рентгені
-
Чернівецький обласний кардіоцентр утримує лідерство в Україні з надання спеціалізованої кардіологічної допомоги
-
Стало відомо, чому діти легше переносять COVID-19