Від природи для здоров’я. Чи корисно їсти печені яблука?
Багато хто думає, що термічна обробка вбиває корисні речовини. Але це не зовсім так. Звичайно, вміст вітаміну С зменшиться, а ось кількість пектину на 100 г кінцевого продукту стає навіть вищою, оскільки випарується частина води, пише METEOPROG.com.
При багатьох захворюваннях ШКТ, таких як гастрит, пацієнтам призначають яблука лише у запеченому вигляді.
Такі яблука не викликають бродіння в кишечнику, тому присутні в рекомендаціях при годівлі маленьких дітей, у харчуванні післяопераційний період, для усунення дисбактеріозу, для зниження рівня холестерину.
Коментарі:
Більше новин по темі:
-
Післяопераційний період після збільшення грудей: що очікувати?
-
Недосипання вбиває серце: як це впливає на стан серцево-судинної системи
-
Любите їсти хліб? Дізнайтеся, як він впливає на ваш кишківник
-
Чи можна їсти банани з коричневими плямами: багато хто навіть не здогадується про наслідки
-
У Чернівцях відкрився центр терапії за допомогою собак
-
Чернівецька обласна лікарня уклала меморандум про співпрацю з Центральною клінікою Лісабона (Португалія)