У магазині продали ковбасу, начинену… щурячими лапами
Військовослужбовець Національної гвардії України Олег Гаврилов придбав у магазині ковбасу одеського виробника. Прийшовши додому, розрізав цей м'ясний продукт і виявив в ньому таке… Втім, краще привести розповідь від першої особи — обурений покупець розмістив пост на своїй сторінці у Fecebook, додавши до нього відповідні ілюстрації та відео, - пишуть Факти.
«Це просто якась ганьба! Перепрошую за мат у відео, але тут інакше ніяк. Це реальна жесть! Я військовий, бачив у своєму житті багато, повірте мені, але ковбасу з щурячими лапами — вперше таке бачу !!! Ковбаса фірми Гармаш, купили в магазині, ніби все добре, і вже вдома „тупо офігєлі“ від того, що було всередині. Нас на фронті таким лайном не годували, я вам клянусь. Я просто у шоці, це ж за кого вони нас мають??? Просто тварини. Ви за це понесете відповідальність, даю вам слово. Люди, ніколи не купуйте цю ковбасу, якщо не хочете траванутися», — написав шокований Гаврилов.
Пост викликав активну реакцію користувачів мережі. Думки і, відповідно, коментарі розділилися. Одні вважають, що «Цього виробника потрібно просто порвати на шматки того розміру, якими можна начиняти ковбасу!» Інші вважають, що ця історія — фейк або «замовна постановка».
Відреагували і представники виробника продукції. Вони відзначають, що ні автор публікації, ні інші люди, які розміщували схожі пости (?!), чомусь не звернулися ні до них на фірму, ні в державні контролюючі органи для проведення перевірки.
Сам же потерпілий впевнений у своїй правоті і наполягає на тому, що «за такий продукт винні мають понести відповідальність».
-
Стало відомо, чому діти легше переносять COVID-19
-
«П’ята хвороба». В Україні епідемія парвовірусу: що це таке
-
Дослідники знайшли спосіб знешкоджувати ракові клітини без шкоди для здорових
-
У 8 закладах Буковини можна отримати медичну допомогу при інсульті - НСЗУ
-
2 млн. гривень: у Чернівецькому обласному клінічному кардіоцентрі за власні кошти створюють нове відділення кардіореабілітації
-
Які перші ознаки діабету та як знизити ризики його розвитку – поради лікаря-терапевта