Місяць, як скуті кайданками: пара закоханих харків'ян вирішила оригінально перевірити свої почуття

1 з 4

"ЖЕРТВИ" КОХАННЯ  /

Харків'яни Олександр та Вікторія, котрі на День святого Валентина закувалися кайданками для перевірки міцності свого кохання, наступного дня могли відмовитися від експерименту. Про це повідомив тelegram-канал "Perepichka News".

Внаслідок поганого кровообігу у закоханих почалися набряки рук, а також дівчина постраждала від опіків, які залишилися після зварювання.

За їхніми словами, через декілька днів набряк зійшов, тому вони продовжать цей експеримент і повідомлять підписникам свого Instagram про те, як вони себе почувають.

 

 

Цікаво, що Олександр та Вікторія, котрі знайомі вже близько шести років, вирішили прикувати себе ланцюгом після того, як посварилися. Під час конфлікту дівчина мала намір зібрати свої речі та піти, після чого її хлопцю спала на думку ця ідея, яка отримала схвалення його коханої.

 

 

Нині ж пройшов місяць і пара закоханих показала, як можна пристосувалась до побуту. Минув місяць, планують протриматись ще два. Думали, довше 2 тижнів не витримають. А що ви думаєте про цю ідею?

 

 

 

Фото DW


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації