Баклажани з горіховою начинкою за 15 хвилин: рецепт швидкої та смачної закуски
СМАЧНОГО!
Баклажани можуть бути основою для приготування смачних салатів, закусок, а також їх можна смажити, маринувати та консервувати. Варто відзначити, що при смаженні вони вбирають багато рослинної олії, тому після їх потрібно обов'язково перекладати на паперовий рушник, пише FoodOboz.

Кулінарка Тетяна поділилася в Instagram рецептом закусочних рулетів з баклажанів, зі смачною начинкою з горіхів та зелені.

Інгредієнти:
- баклажани – 3 шт.
- горіхи волоські – 200 г
- часник – 3-4 шт.
- кінза – пучок
- майонез – 100 г
- вода – 100 г
- мелений коріандр – 1 ч. л.
- сіль – за смаком
- олія для смаження
Спосіб приготування:
1. Начинка: горіхи, часник, кінзу, майонез, воду, сіль та спеції складіть у блендер і подрібніть в однорідну масу. Покладіть начинку в контейнер і поставте в холодильник.

2. Баклажани, за бажанням, почистіть і наріжте кружальцями завтовшки 1 см. Посоліть, залиште на 15 хвилин.

3. Потім обсушіть паперовими рушниками та обсмажте з двох сторін до готовності, остудіть.

4. Сформуйте закуску: на половинку баклажану викладіть чайну ложку начинки, накрийте другою половинкою.

Викладіть на тарілку, прикрасьте зеленню!

-
Champion Casino проти фейкових відгуків: як відрізнити правдиві свідчення від сфабрикованого «скаму»
-
“У гори треба йти з відкритим серцем”: історія сходження чернівчанки, професорки ЧНУ Олени Карлової на одну з найвищих вершин світу
-
Яка постільна білизна служить найдовше: обираємо на роки
-
Парфуми Dior Fahrenheit: аромат, що викликає емоції
-
Корисна порада: як позбутися вапняного нальоту з унітаза без агресивної хімії
-
Ще лежить сніг, та цвітуть крокуси: Весняний Свидовець зачаровує своєю красою