Баклажани з горіховою начинкою за 15 хвилин: рецепт швидкої та смачної закуски
СМАЧНОГО!
Баклажани можуть бути основою для приготування смачних салатів, закусок, а також їх можна смажити, маринувати та консервувати. Варто відзначити, що при смаженні вони вбирають багато рослинної олії, тому після їх потрібно обов'язково перекладати на паперовий рушник, пише FoodOboz.

Кулінарка Тетяна поділилася в Instagram рецептом закусочних рулетів з баклажанів, зі смачною начинкою з горіхів та зелені.

Інгредієнти:
- баклажани – 3 шт.
- горіхи волоські – 200 г
- часник – 3-4 шт.
- кінза – пучок
- майонез – 100 г
- вода – 100 г
- мелений коріандр – 1 ч. л.
- сіль – за смаком
- олія для смаження
Спосіб приготування:
1. Начинка: горіхи, часник, кінзу, майонез, воду, сіль та спеції складіть у блендер і подрібніть в однорідну масу. Покладіть начинку в контейнер і поставте в холодильник.

2. Баклажани, за бажанням, почистіть і наріжте кружальцями завтовшки 1 см. Посоліть, залиште на 15 хвилин.

3. Потім обсушіть паперовими рушниками та обсмажте з двох сторін до готовності, остудіть.

4. Сформуйте закуску: на половинку баклажану викладіть чайну ложку начинки, накрийте другою половинкою.

Викладіть на тарілку, прикрасьте зеленню!

-
Коли в Україну повернеться тепло та скільки триватиме похолодання – Діденко дала точний прогноз
-
Завтра в Україні литиме як із відра. Якою погода буде на Буковині в найближчі дні
-
Як обрати віртуальний хостинг для вашого сайту в Україні?
-
Питання не в забрудненості Прута: у Ратуші назвали причину, чому цього літа не відкриється у Чернівцях міський пляж
-
ТОП 4 поради для батьків: як вибрати ідеальні кросівки для дитини
-
Як поєднувати чоловічі кросівки з верхнім одягом: від бомбера до тренча *