Баклажани з горіховою начинкою за 15 хвилин: рецепт швидкої та смачної закуски

СМАЧНОГО!

Баклажани можуть бути основою для приготування смачних салатів, закусок, а також їх можна смажити, маринувати та консервувати. Варто відзначити, що при смаженні вони вбирають багато рослинної олії, тому після їх потрібно обов'язково перекладати на паперовий рушник, пише FoodOboz.

Як смачно приготувати баклажани

Кулінарка Тетяна поділилася в Instagram рецептом закусочних рулетів з баклажанів, зі смачною начинкою з горіхів та зелені.

Рецепт страви

Інгредієнти:

  • баклажани – 3 шт.
  • горіхи волоські – 200 г
  • часник – 3-4 шт.
  • кінза – пучок
  • майонез – 100 г
  • вода – 100 г
  • мелений коріандр – 1 ч. л.
  • сіль – за смаком
  • олія для смаження

Спосіб приготування:

1. Начинка: горіхи, часник, кінзу, майонез, воду, сіль та спеції складіть у блендер і подрібніть в однорідну масу. Покладіть начинку в контейнер і поставте в холодильник.

Соус для страви
Соус для страви

2. Баклажани, за бажанням, почистіть і наріжте кружальцями завтовшки 1 см. Посоліть, залиште на 15 хвилин.

Баклажани для приготування
Баклажани для приготування

3. Потім обсушіть паперовими рушниками та обсмажте з двох сторін до готовності, остудіть.

Смажені баклажани
Смажені баклажани

4. Сформуйте закуску: на половинку баклажану викладіть чайну ложку начинки, накрийте другою половинкою.

Як приготувати смачні баклажани з соусом
Як приготувати смачні баклажани зі соусом

Викладіть на тарілку, прикрасьте зеленню!

Готова закуска
Готова закуска


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації