Зеленський пропонує назвати новий міст у Маршинцях на честь Софії Ротару

А СОФІЯ В КУРСІ? /

Президент України Володимир Зеленський пообіцяв на початку грудня добудувати міст у селі Маршинці Новоселицького району, який був зруйнований повінню влітку цього року.

Про це президент сказав сьогодні під час зустрічі з журналістами у ЧНУ, передає кореспондент molbuk.ua

Зеленський запропонував назвати цей міст "Софія" - в честь відомої артистки Софії Ротару, яка народилась у Маршинцях.

"Залишається ще один міст, про який стільки говорили. Але він будується. Як ми і обіцяли, десь на початку грудня завершимо цей міст, назву якому дадуть, я впевнений, місцеві жителі. Ми його для себе називаємо міст "Софія", тому що в тій місцевості народилася Софія Ротару", – сказав президент.

"Міст побудуємо. Чесно скажу – ми контролюємо об’єкти, встановлюємо камери на об’єктах, щоб контролювати всі ці об’єкти з Києва. Я дуже люблю ваш край. Сьогодні приїхав і побачив ці мости побудовані. Це реально Швейцарія, особливо, коли є інфраструктура. Все буде – з’явиться бізнес, будуть робочі місця, буде гірсько-лижний курорт. Але держава повинна зробити одне – швидко всю інфраструктуру", – додав він.

"Ми знаємо, що міст будується, і ми здаємо його не до кінця грудня. Я думаю, що на початку грудня здамо обов’язково цей міст. Пообіцяли – зробимо", – зауважив президент.

Раніше повідомлялося, що Зеленський перевірив міст у селі Розтоки Путильського району.

Фото МБ


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації