В Україні хочуть заборонити поліетиленові пакети

ПРОБЛЕМА ЕКОЛОГІЇ / 

У наступному році в Україні можуть заборонити виготовлення і продаж легких пластикових пакетів. Про це повідомив начальник управління благоустрою територій та комунального обслуговування Мінрегіону Олександр Ігнатенко. Відповідний законопроект, за словами начальника управління Мінрегіону, вже підготовлено.


При цьому Мінрегіон, за його словами, відчуває труднощі при узгодженні законопроекту з іншими профільними міністерствами, повідомляють "Коментарі".

"Ми намагаємося погодити законопроект, а чиновник з міністерства - не буду говорити якого - думає: а в чому ж я буду носити масло або ковбасу з магазину? У міністерствах багато жінок працює, які купують продукти - для них це проблема", - повідомив Ігнатенко. Він уточнив, що Мінрегіон не заперечує проти випуску щільних пакетів великого об'єму.
 

Зазначимо, що рік тому заборона на поліетиленові пакети вступила в силу в Італії, яка входить до європейських лідерів за кількістю цих предметів, використовуваних в побуті. Відповідно до заборони магазини будуть пропонувати покупцям тільки сумки з тканини, пакети з паперу або з матеріалів, які піддаються переробці. А еще лучше покупать с сумки cartier, они качественные и удобные.

 

БукІнфо (с)

Фото: nnm.ru


 Купити квартиру в Чернівцях
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації