Золото та дві бронзи здобули чернівчани на Чемпіонаті Світу зі змішаних єдиноборств ММА

На Чемпіонаті Світу зі змішаних єдиноборств ММА золоту та дві бронзові медалі здобули чернівчани.

Змагання проходили в Абу-Дабі, з 2 по 5 серпня 2023 року. У чемпіонаті взяли участь понад 600 спортсменів із 46 країн світу.

Україну на чемпіонаті представляли 66 спортсменів та спортсменок. В складі національної збірної виступали п'ять буковинських спортсменів, вихованці клубу Голден. Тренери клубу – Скидан Роман та Ігор Наконечний.

В командному заліку Україна посла І місце, випередивши США та Таджикистан.

В категорії 12-13 років (вага 34), Україну представляв чернівчанин - Даниїл Циганков, який провів три зустрічі зі спортсменами Узбекистану, Лівану та ОАЕ. В результаті - завоював бронзу. Даниїл наймолодший представник збірної області.

У віковій категорії 14-15 років нашу країну представляли чернівчани - Олексій Балбочан (вага 62 кг) та Антон Ютіш (вага 72 кг).

Олексій провів п'ять поєдинків. Найважчий - з представником Ірландії, далі змагався зі спортсменами з Вірменії, Узбекистану, ОАЕ та Таджикистану.

Чернівчанин виборов золото та втретє поспіль підтвердив звання Чемпіона Світу.

Антон Ютіш провів чотири поєдинки із представниками Казахстану, Вірменії, США та України. В результаті - здобув ще одну бронзову медаль для Збірної України.

Сьогодні спортсмени повернулися на Буковину. Їх зустріли Президент Чернівецької обласної Федерації змішаних єдиноборств ММА України В'ячеслав Чорней та Голова Правління АТ «Чернівцігаз» Віктор Горда, який відзначив чемпіона та призерів Чемпіонату Світу грошовими преміями.

Протягом багатьох років компанія являється генеральним партнером Федерації.

В'ячеслав Чорней зазначив, що Чернівецька обласна Федерація зі змішаних єдиноборств ММА за підсумками 2022 року є найкращою Федерацією в Україні.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації