Збірна України на Євро-2024 !!!

  • Спорт
  • 686
  • 0

Збірна України - на Євро 2024 у Німеччині! У вівторок, 26 березня, збірна України зустрічалася з національною командою Ісландії у фіналі відбору на чемпіонат Європи-2024.

Поєдинок розпочався обережно, а перший момент виник біля воріт Луніна. Андрій відбив м’яч після удару Торстейнссона, робить огляд матчу видання NV.

Україна відповіла своїм моментом — Циганков закинув у штрафний, але Миколенко пробив повз ворота.

На 30 хвилині зустрічі рахунок було відкрито. Лідер Ісландії Альберт Гудмундссон накрутив гравців «жовто-синіх» біля лінії штрафного та пробив у кут воріт. Лунін не зумів парирувати м’яч, адже не бачив момент удару — висловив претензії партнерам.

REUTERS/Kacper Pempel
Фото: REUTERS/Kacper Pempel

Підопічні Сергія Реброва активізувалися і зуміли відправити м’яч у сітку воріт Ісландії. Яремчук замкнув пас Циганкова, але перед цим в офсайд потрапив Конопля. Після перегляду VAR — взяття воріт було скасовано.

REUTERS/Kacper Pempel
Фото: REUTERS/Kacper Pempel

Після перерви українська збірна зрівняла рахунок. Судаков зробив довгу передачу на Циганкова, той пішов від суперника і пробив точно в кут.

REUTERS/Kacper Pempel
Фото: REUTERS/Kacper Pempel

У середині другого тайму Ісландія могла забивати другий, але вдалі дії Луніна та везіння допомогли не пропустити.

На останніх хвилинах Україна зуміла вийти вперед. Судаков асистував на Мудрика, який більярдним ударом відправив м’яч у нижній кут воріт.

REUTERS/Kacper Pempel
Фото: REUTERS/Kacper Pempel

Ісланді влаштувала штурм воріт української збірної, але врятуватися не зуміла. Таким чином, Україна вийшла на Євро-2024!

Україна — Ісландія 2:1

Голи: Циганков, 54, Мудрик, 84 — Гудмундссон, 30

На груповому етапі чемпіонату Європи-2024, який відбудеться в Німеччині, збірна України зіграє з Бельгією, Словаччиною, Румунією. Турнір пройде з 14 червня по 14 липня.



 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації