Збірна Чернівецької області з боксу серед молоді триумфально повернулася з майстерського Всеукраїнського Турніру з боксу в Білій Церкві

Збірна Чернівецької області з боксу серед молоді триумфально повернулася з майстерського Всеукраїнського Турніру з боксу пам‘яті льотчика-космонавта П. Поповича, який традиційно проходить у місті Біла Церква Київської області.

Як повідомляє Чернівецька обласна федерація боксу, Віталій Швець (БК «Колізей-Машзавод» Чернівці, тренери Едуард і Олександр Погодіни) провів у рамках турніру три поєдинки, переміг в усіх трьох і здобув на цих змаганнях «золоту» медаль, а також вже вкотре (!!!) виконав норматив МС України.

Окрім цього, Віталій отримав спеціальні нагороди від WBC, яка вперше долучилася до вшанування представників олімпійського боксу в Україні, і від одного з кращих ювелірів України Вячеслава Бульковського.

Василь Скалко (БК «Боян» с. Бояни, тренери Анатолій Афтімійчук і Дмитро Мамоля) провів два поєдинки на білоцерківському ринзі і здобув «бронзову» медаль престижного турніру, що теж дуже престижно.

І Володимир Меленчук (БК «Колізей-Машзавод» Чернівці, тренери Едуард і Олександр Погодіни) провів також два боя (одна перемога і одна поразка), і в підсумку став п‘ятим у своїй ваговій категорії. Виступити краще чернівчанину завадила травма, але ми сподіваємося, що йому швидко вдасться відновитися і повернутися до тренувального і змагального процесів.

Вітаємо молодих буковинців із здобутками і бажаємо їм подальших успіхів на боксерських рингах!


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації