Які спортивні амбіції у Кріштіану Роналду?

37-річний зірковий футболіст перейшов у клуб «Аль-Наср» із Саудівської Аравії, тому багато хто задається питанням, які зараз у Роналду спортивні амбіції? *

Кріштіану Роналду є одним із найкращих футболістів не лише сучасності, а й в історії світового футболу. Своїх висот він досяг за рахунок таланту та працездатності, а також за рахунок мотивації. Нападник із Португалії завжди перед собою ставив, здавалося б, недосяжні цілі, але він щоразу досягав їх. Але зараз 37-річний зірковий футболіст перейшов у клуб «Аль-Наср» із Саудівської Аравії, тому багато хто задається питанням, які зараз у Роналду спортивні амбіції?

Чи залишилися спортивні амбіції у Роналду після проваленого ЧС-2022?

Роналду вже далеко не на своєму піку, і це стало зрозумілим за підсумком минулого року. У складі англійського клубу «Манчестер Юнайтед» Роналду провів свій найгірший сезон у кар'єрі. Він провів 16 матчів, включаючи матчі чемпіонату Англії та Ліги Європи, а в основному складі команди він з'явився 10 разів. За цей час він забив 3 голи (1 гол з пенальті) і віддав 2 результативні передачі. У листопаді 2022 року Роналду та Манчестер Юнайтед розірвали контракт за взаємною згодою. Між Роналду та головним тренером «червоних» Еріком тег Хагом виник конфлікт, і клубу довелося обирати, хто з них залишиться у команді. Керівництво клубу віддало перевагу тренеру.

Повернення до Манчестера провалилося, але всі розуміли, що мотивація у Роналду все ще залишалася. Він мріяв виграти чемпіонат світу, але збірна Португалії, капітаном якої він є, вилетіла на стадії ¼ фіналу чемпіонату світу-2022 у Катарі, програвши збірній Марокко з рахунком 1-0.

Тепер про спортивні амбіції Роналду можна забути, але португалець не пропустив нагоди заробити великі гроші на своєму великому імені.

Заключний етап кар'єри для Роналду

Наприкінці минулого року стало відомо, що Роналду вирішив вирушити до Саудівської Аравії для продовження кар'єри. Він підписав контракт із клубом «Аль-Наср». Контракт розрахований 2,5 роки, а заробітна плата португальця становитиме 200 млн доларів на рік з урахуванням всіх бонусів та комерційних виплат. Проте Роналду в одному з інтерв'ю зазначав, що гроші не відіграли ключової ролі у виборі нової для себе команди. За його словами, він перейшов у цей чемпіонат, щоб підкорювати нові висоти та ставити нові рекорди.

Не має значення, віримо ми йому чи ні, але стежити за його виступами у новому клубі буде дуже багато людей. Перша поява Роналду у складі клубу «Аль-Наср» найімовірніше відбудеться 19 січня під час товариського матчу проти французького клубу «ПСЖ». Пропонуємо вам стежити за майбутнім матчем разом із Vbet для спорту та казино. Робіть ставку на матч Аль-Наср – ПСЖ із вигідним коефіцієнтом, а також отримай бонус за перший депозит. Букмекерська контора Вбет прийматиме ставки на всі матчі чемпіонату Саудівської Аравії, а також відкриється окрема лінія з індивідуальними показниками Роналду.

Майбутнє Роналду після Саудівської Аравії: тренерські амбіції

Складно сказати напевно, що робитиме Роналду далі, оскільки він ще має близько трьох років пограти в Саудівській Аравії, а також він ще офіційно не припинив виступати за національну збірну Португалії. Важко уявити, що Роналду зі своїми амбіціями після завершення кар'єри футболіста не спробує своїх сил у тренерському ремеслі.

Можна сміливо стверджувати, що в клубі «Ель-Наср» Роналду виконуватиме роль граючого тренера. Ймовірно одноклубники будуть довіряти його думці та настановам більше, ніж головному тренеру. Тому цікаво буде спостерігати, як зміниться гра «Ель-Наср» з тактичної точки зору.

* на правах реклами


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації