Які шанси збірної України отримати путівку на чемпіонат світу-2022: прогноз букмекерів та коментарі експертів*

Попри ситуацію, яка склалася в нашій країні та воєнні події, футбольні вболівальники не полишають сподівань на те, що збірна України зуміє завоювати путівку в Катар та зіграє, принаймні, на груповому етапі. Що з цього приводу говорять провідні букмекери та футбольні експерти? Про їхні прогнози та про шанси футболістів національної команди отримати заповітну путівку розповідаємо у статті!

Прогнози букмекерів обережні, проте досить оптимістичні

Букмекери налаштовані стримано, але в той же час не відкидають варіантів, що збірна нашої країни зуміє вибороти путівку та здійснити мрію багатьох українців. Попри всі дестабілізуючі фактори, вони дають українським футболістам невеличку перевагу перед шотландськими. Експерти БК Марафон, котра приймає ставки на спорт, вважає що українські збірники мають всі шанси на перемогу. Успіхи команди Олександра Петракова вони оцінюють як 1,81, а підопічних Стіва Кларка як 2,00. До речі, вітчизняні букмекери пропонують великі заохочення для вболівальників, які хочуть перевірити свої прогностичні навички. Наприклад, можна використати в МарафонБет бонус з https://emporium.com.ua/shops/marafonbet

До речі, матч Шотландія-Україна попри війну викликає неабияку цікавість зі сторони вітчизняних вболівальників. Вони не припиняють робити ставки на спорт і активно ставлять на перемогу рідної збірної. Як обрати найвигідніші умови? Сьогодні існує багато майданчиків, де можна дізнатися про бонуси в букмекерських конторах, на сайті компанії Emporium зібрано багато пропозицій для фанатів футболу та інших видів спорту.

А що говорять експерти: думки провідних вітчизняних фахівців

Ні для кого не секрет, що після російського вторгнення нашим збірникам пропонували віддати путівку на Мундіаль у футбольній асоціації Шотландії. Цей акт солідарності зворушив всіх українців, але капітан збірної, Андрій Ярмоленко та головний тренер Олександр Петраков, спокусливу пропозицію відхилили. «Ми не можемо скористатися такими подарунками, це не етично, а перемоги потрібно здобувати на футбольних полях», – так українці прокоментували поточну ситуацію.

Мирон Маркевич

Іншої точки зору притримується головний тренер «Динамо», румунський спеціаліст Мірча Луческу. Він вважає, що через війну можна було б цілком погодитися на пропозицію світової спільноти. Тим більш, що починаючи з 2006 року збірники до групового етапу чемпіонату світу не виходили. Але в тім, у команди Олександра Петракова залишаються непогані шанси пройти Шотландію та порадувати фанатів.

А Мирон Маркевич вважає по-іншому. Досвідчений український фахівець зауважує, що матч між Шотландією та Україною має відбутися обов’язково, не зважаючи на воєнні негаразди. Мирон Богданович вважає це питанням номер один та радить українським футболістам не просто зіграти з синьо-білими, а й ретельно підготуватися до зустрічі, спробувати виграти. Тому особливо важливо провести серію спарингів та повноцінний збір. Адже часу залишилося небагато.

* на правах реклами


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації