У Чернівцях пройшов Всеукраїнський турнір з боксу на Кубок Едуарда та Олександра Погодіних, присвячений пам‘яті загиблих спортсменів та воїнів ЗСУ

З 18 по 21 травня в Чернівцях проходив Сьомий Всеукраїнський турнір з боксу Кубок Едуарда та Олександра Погодіних присвячений пам‘яті загиблих спортсменів та воїнів Збройних Сил України.

Цього року в турнірі прийняли участь 196 кращих боксерів України.

Своїми боксерськими командами були представлені міста Дніпро, Нікополь, Покровськ, Добропілля, Миколаїв, Одеса, Київ, Львів, Вінниця, Суми, Хмельницький, Івано-Франківськ, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Житомир, Коломия, Умань, Чернівці, - загалом 44 команди.

Клуб “Колізей-Машзавод” представляли три спортсмена Володимир Меленчук 54 кг, (молодь), Віталій Швець 86 кг. (молодь), Егор Кісіліца 57 кг. (юніор), поклавши в скарбничку клубу два золота та срібло.

Загалом в фінальний день змагань було розіграно 36 комплектів нагород в категорї еліта, молодь, юніори.

Дякуємо всім спортсменам, тренерам, батькам та найголовніше - Збройним Силам України за те, що маємо можливість проводити такі спортивні заходи.

На турнірі згадали наших друзів загиблих тренерів, суддів, боксерів які зі зброєю в руках захищали Україну!!!

Вони бачать з небес, як росте нове покоління Воїнів!

Один із організаторів турніру Едуард Погодін, зокрема, повідомив БукІнфо про двох полеглих воїнів Героїв, які були боксерами з Чернівців. Це 28 річний Володимир Торогой, який був командиром 20 окремої бригади спеціального призначення. Загинув в боях в Донецькій області, захищая Україну від загарбників. Тренувався в боксерському клубі Колізей-Машзавод.

Полеглий за Україну кандидат в майстри спорту України з боксу 24-річний Юрій Іванович. Він був неодноразовим переможцем Чернівецької області в суперважкій ваговій категорії. Тренувався в клубі Варяг. На фронті з 25 лютого 2022 року.

Всі вони - хлопці Герої. Загинули за Свободу і Незалежність рідної України.

Слава Україні! Героям Слава!



 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації