У Чернівцях пройде 7-й щорічний міжнародний турнір турнір з боксу «Кубок Едуарда та Олександра Погодіних» присвячений памʼяті загиблих спортсменів та воїнам ЗСУ

У Чернівцях пройде 7-й щорічний міжнародний турнір турнір з боксу «Кубок Едуарда та Олександра Погодіних» присвячений памʼяті загиблих спортсменів та воїнам Збройних Сил України.

Турнір триватиме з 19 по 21 травня, в ньому приймуть участь боксери з різних областей України та команди із Молдови, Румунії, Болгарії.

Один із організаторів турніру Едуард Погодін, зокрема, повідомив БукІнфо про двох полеглих воїнів Героїв, які були боксерами з Чернівців. Це 28 річний Володимир Торогой, який був командиром 20 окремої бригади спеціального призначення. Загинув в боях в Донецькій області, захищая Україну від загарбників. Тренувався в боксерському клубі Колізей-Машзавод.

Полеглий за Україну кандидат в майстри спорту України з боксу 24-річний Юрій Іванович. Він був неодноразовим переможцем Чернівецької області в суперважкій ваговій категорії. Тренувався в клубі Варяг. На фронті з 25 лютого 2022 року.

Всі вони - хлопці Герої. Загинули за Свободу і Незалежність рідної України.

Слава Україні! Героям Слава!


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації