У Чернівцях ФФУ та міська влада організували дитячі футбольні змагання, у яких взяли участь і діти переселенців. Були ветерани-динамівці Протасов і Дем’яненко

Через агресію росіян, перед Україною багато викликів. Частина з них – питання майбутнього. Майбутнього, в якому жити нашим дітям. Відтак вони мають бути готові морально та фізично, бути здоровими, вміти працювати в команді та довіряти своїм побратимам.

На вихідних Черінвецька міська рада організувала дитячі футбольні змагання. Взяти участь захотіло приблизно 800 дітей, серед них і діти переселенців. Аби на цьому їх ентузіазм не зникав – подарували юним спортсменам форму та м’ячі.

До Чернівців завітали президент ФФУ Андрій Павелко, легендарні ветерани київського "Динамо" Олег Протасов та Анатолій Дем’яненко.

Ми віримо, що Україна переможе, а ми її неодмінно відновимо. Для цього не можна просто сидіти й чекати. Натомість маємо готувати сильне покоління, що ми й робимо!

Захід організували спільними зусиллями з Українська Асоціація Футболу / Ukrainian Association of Football, Andrii Pavelko та Асоціація футболу Чернівецької області. Офіційна група прес-служби АФЧО, за підтримки Федерації футболу Молдови


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації