Розбирали автомат та "годували потвору": на Буковині відбулися військово-патріотичні змагання «Стежка Шухевича»

«Стежка Шухевича» - під такою назвою на Буковині відбулися військово-патріотичні змагання, приурочені дню народження українського політика, громадського й державного діяча, військового провідника. Учасники заходу - патріоти різного віку та статі.

Учасники змагань молитвою вшанували пам'ять борців за волю України та розстріляних у 50-х роках радянською владою дітей-оркестрантів УПА.

Фото: Чернівецька обласна рада

Про це повідомляє Чернівецька обласна рада.

Відтак, після реєстрації, учасники проходили етапи змагань: одноосібні та сім‘ї – 2, а командні – 5. Обов’язковим для усіх стало проходження маршруту «Стежка Шухевича» (близько 7 км) та складання тесту на знання основ історії державотворення України. Далі команди (від 5 осіб) продовжили змагання зі стрільби, збору та розбору автомату та підтягування на брусах.

Фото: Чернівецька обласна рада
Фото: Чернівецька обласна рада
Фото: Чернівецька обласна рада
Фото: Чернівецька обласна рада
Фото: Чернівецька обласна рада
Фото: Чернівецька обласна рада

Усі учасники та гості змагального заходу змогли не тільки випробувати себе, а й насолодитися концертом патріотичної пісні, скуштувати козацьких страв та пограти в ігри.

Переможці змагань отримали цінні призи та винагороди. Зокрема, сертифікати на суму 5 тисяч гривень, подарунки та сувеніри.

Організатор змагально-патріотичного заходу «Стежка Шухевича» - громадська організація Tactical Force 4.5.0. Провели його за сприяння голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка, депутата обласної ради Володимира Мороза, голови правління АТ «Чернівцігаз» Віктора Горди, директора ТОВ «Рома» Андрія Антонова.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації